arslanturk0687 adlı üyeden alıntı

Kardeş çok para kazanma korkusu da nedir Allah aşkına? Yok yere laf uydurma. Çok para kazanma korkusu. Sen her işi çok para kazanma amacıyla mı yapıyorsun da böyle bir cümle kurdun? Hey Allah'ım ya. Amacın nedir; ama neyse. Konuşmaya bile değmiyorsun. Kolay Gelsin.


Benim amacımı merak ediyorsan söyleyeyim, hangi projemi yaptıysam hep harcadılar. Bugüne kadar hep harcandım.

Örneğin: Indie Gezegeni




Neyin üslubu?

Ek Olarak:

ozgurgezen adlı üyeden alıntı

Merhaba agg1401,
Sanirim senin en guzel yazistigin yer oyun motorunun kendi forumu. Orada insanlar olumlu ve bir sekilde destek olmaya calisiyorlar sana. Orada kullandigin uslup ile burada kullandigin uslup arasinda daglar kadar var oldugunu goruyorum!

Ben mi kimim? Ayni oyun motorunu kullanip oyunlari yayinlayan biriyim, kendim istemedigim halde oyun motorunun haberler kisminda oyunlari yayinlanan biriyim. sitemdeki iletisim kismindan bana ulasip sana yardim etmeye calisan biriyim. En son bu foruma uye olup "selam, ben de buradayim" dedigimde laga luga diye cevap verdigin biriyim. En son gorusmemizde bu sekilde kalmisti, eposta falan atti isen de gormedim ve/veya cevap da vermedim, okumadan gecmisimdir ;)


Ne yazık ki çok üstünden zaman geçti, özelden e-postra ve facebook adresini yollayabilirsiniz. Beni asıl kızdıran kısım oyun yapımcılarına adam gibi destek ve yardımcı olmamasıydı, yine de vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim.