-Çoğu kişinin h kriterleri sorunu var genellikle hocam. Bu konuda güzel bir video çekimi yapabilirseniz gerçekten süper olur. Toplu bir şekilde bu sorunu giderme diye.

- Wordpress temayı eklentisiniz responsive yapabilme gibi birşey varsa buda güzel olur hocam.

- seo ayarları mümkünse eklentisiniz ( bir çok kişide gördüm hocam eklentisiniz seo ayarlarını yapıp kullananlar ve çok iyi yerlere gelenler var.

- Wp hızlandırma sorunu bir çok kişide mevcut, internette olan makalelerin çoğu olumsuz yönde. Gözüktüğü gibi değil. Örneğin ben hızlandırmak için hiç bir eklenti kullanmıyorum ve bir seocudan bir wordpress uzmanından yardım istediğimde hızı ws yerinde diye dönüşler alıyorum ve aksine eklenti kurup ayarlarını yaptığım taktirde yavaşlık dahada artmakta.

- Google Pagespeed sorunlarını wordpress üzerinde nasıl çözebiliriz mesela yazı boyutu gibi sorunlar var. Phpde bunu yapıyorum fakat wordpress biraz farklı geliyor bu konuda bana. Yada ben öyle düşünüyorum.

Yani bu tür videolar çekebilme imkanınız varsa gerçekten bir çok eğitim videosundan daha farklı olursunuz. Konu dışına çıktım mı bilmiyorum ama size başarılar dilerim hocam çekmeye başladığınızda rica etsem iletişime geçerseniz incelemek isterim. Elbette bilmediğim şeyler çıkar bilgilenirim. Konu ne olursa olsun muhakkak dönüş bekliyor olacağım. :)

Teşekkürler İyi Forumlar.