@Sourtimes hocam haklısınız ama insan onu görünce motive oluyor gibi geliyor bana normalde site eski domaini birlikte hesaplarsak 1,5 ay oldu diğer domain 9 aylık oldu bu domain daha 1 ayını doldurmadı acaba ondan olabilirmi
Ek Olarak:
Alexa kaydı falan hiç önemli değil, gerçekten. Ben hiç uğraşmıyorum mesela. 1 haftada 1 milyon altına düşürdüğüm siteler oluyor, genellikle de böyle yani. Bana kalırsa Alexa'da yıldız verme, yok gruplara katılma falan tamamen boş yere zaman kaybı. Onun yerine toolbar yüklü tarayıcıyla sitede gezinmek çok çok çok daha yararlıdır. Webmasterların siteyi ziyaret edebileceği mecralarda (örneğin burada, şu an bu konuyu açmanız gibi) paylaşıp tıklattırmak çok büyük fayda sağlayacaktır.
WM Aracı ve benzer webmaster forumlarının Alexa'larına bakın. Sonra bir de bu webmaster forumlarından daha büyük genel forumlara. Aradaki uçurumu, yani webmaster sitelerinin Alexa'daki ilerleyişini kendiniz göreceksiniz. Alexa eşittir toolbar kullanan ziyaretçinin sitede gezinmesi. Budur. Kayıtmış, grupmuş, ücretli üyelikmiş bunlarla uğraşmayın.
WM Aracı ve benzer webmaster forumlarının Alexa'larına bakın. Sonra bir de bu webmaster forumlarından daha büyük genel forumlara. Aradaki uçurumu, yani webmaster sitelerinin Alexa'daki ilerleyişini kendiniz göreceksiniz. Alexa eşittir toolbar kullanan ziyaretçinin sitede gezinmesi. Budur. Kayıtmış, grupmuş, ücretli üyelikmiş bunlarla uğraşmayın.
Extazylinks adlı üyeden alıntı
Atom hocam benimde 2 hafta oldu benim siteyi açalı , ben şuan ilk 1m e girmek üzereyim, siz onaylandığınıza eminmisiniz?.