Arkadaşlar ben imzam da da gördüğünüz sitenin sahibiyim Sitemi açalı Analiz kısmından da görebileceğiniz gibi 1 yıl 3 ay olmuş durumda ben teknolojice'den ne mı kazandım ? Aşağıda an itibarı ile ekran görüntüsü mevcut

Peki ne kadar yatırım Yaptım? Ayda 2 editör Maaşı 300 TL ve her ay en az +150 Tanıtım yazısı banner,ektsra makale desteği vs

Peki 410 lira kazandığım bir siteye bu tarihe kadar neden 5000 Liraya yakın para ödedim ve hala ödüyorum.Günde min. 6-7 makale giriliyor

Öncelikle marka olma yolunda ilerlemek için

Ben 1 kişiyim öyle diğer rakiplerimin bahsettiği gibi bir ekibim yok sadece dediğim gibi iki editör ve arada sırada forumdan satın alarak eklediğim makaleler var.

Diğer site sahiplerine lafım yok fakat bende diğer bir hevesle açılan siterin kapanmasını bekliyorum çünkü bu gerçekten bir heves işi değil ciddiye alınması gerek bir projedir.

Amaçlarımdan biri ileride yurt dışında ki Teknoloji fuarlarında canlı ya da anlık teknoloji videolarından tutupta, Siteme forum kısmı eklemeye kadar aklımda daha bir sürü proje var.

Evet dediğiniz gibi her gün de açılan yeni siteler mevcut ve bakıyorsunuz 4 ay sonra satılıyor.

İnsanlar galiba çok paralar kazanılıyor sanıyor ama işin rengi öyle değil maalesef.

Demem o ki evet ben gerçekten bu işi ilerleteceğime inanıyorum.

Golsime Extazylinks beyyin