Webtekno da yakın bir zamanda kuruldu sayılır. Eğer paran varsa doğru yolu da izliyorsan. Zirveye oyman mümkün. İmkansız diye birşey yok. Bugün bir sosyal ağ çıkacak ve en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olacak deseler gülersin.
Twitter oda sonra çıkan bir sosyal ağ. Birde Goole+ var ama yüzüne bakan çok az kişi var. Strateji ve içerik önemli
Twitter oda sonra çıkan bir sosyal ağ. Birde Goole+ var ama yüzüne bakan çok az kişi var. Strateji ve içerik önemli
Bence Wektekno olayı çok başka hocam. Adamları ilk flash oyun siteleri açtıklarından beri takip ediyorum. Gelişmelerini neredeyse adım adım izledim diyebilirim. Bu adamlar asıl vurgunu flash oyun sitelerinden yaptılar(Şuan bilmiyorum ama en son 3 tane siteleri vardı). Sonra Webteknoyu açtılar daha fb sayfaları bin bile değildi ben beğendiğimde. Standart seviyede bir teknoloji sitesiydi daha sonra Teknolojiye Atarlanan Adam programıyla Ekin Kollama en büyük kitleyi topladı. Daha sonra üstüne iki çekiliş yapıp şuan ki kitle var ellerinde. Zaten elinde kitlesi olanın parasıda gelir. Gerisini para halletti.
Teknoloji sitesinde farklı birşeyler yapmak şart. He paranız varsa çekiliş yapın, sosyal medyanın yoğun kullanın bitirin olayı.