uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mobil ile masaüstünü karşılaştırdığımız zaman gerek mobil uygulamaların hızı gerek internet hızı yavaş olduğu için kullanıcıların bunalmasına neden oluyordu. Şimdi belki mobilde geçirilen süre biraz daha artabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
mobilde adblock yoksa artar 😀😀😀
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben çok etki edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki 4.5G'nin tam olarak yayılması ve istenilen hızlara çıkması en az 2 yılı bulur. 3G'yi kaç senedir kullanıyoruz, hala daha çekmeyen yerler var..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Boş muhabbet konusu 4.5 G zaten yok üstüne bide site hızı adsenseyi etkilemez 9 yıllık adsense kullanıcısıyım böyle muhabbet görmedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba, videonun başlangıcında çalan arka plan fon müziği nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
artık herkes ADBLOCK kullanıyor şahsena artık bende kullanıyorum özellikle flash reklamlar çok fazla kasıyor.
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tabi ki.internetin hızı direk adsense gelirini etkiler demek yanlış olur. Dolaylı yoldan etkilemesi durumu var. Bu da her internet sitesini etkilemeyebilir. Ben kendimden örnek vermek istiyorum. 4.5 G'ye geçildiği günden bu yana EG görüntülenilebilirlik arttı. Özellikle en üst kısımda bulunan reklamlar kullanıcı daha sayfanın altına gitmeden görünmeye başlıyor. Tabi ki hiti az sayfa Görüntüleme az olan sitelerde gözle görülür değişikler olur veya olacaktır demek anlamsız olur. Burada temel nokta reklamın ekrandaki gösterim süresinin artmış olmasıdır.
İkinci olarak Son bir yılın en yüksek TBM değerlerine ulaştım. Tabi ki bu yeni ay ile birlikte adwordse yeni katılan müşteriler ile birlikte olabilir. Fakat Mart ayına göre tbm 3 katına çıktı. Yine dolaylı olarak bir kullanıcı mobil sürümde reklama tıkladığında saniyeler içinde çıkma eğiliminde oluyor. Sonuçta internet hızının artmasıyla reklamverenin de sitesi hızlı açılacak. Bunlar dolaylı etkiler de olsa günlük 30 k HİT üzerinden değerlendirildiğinde en azından benim açımdan faydalı oldu.