TRomantik adlı üyeden alıntı

Cevap vermek için iş yerinden kaçak göçek login oldum.
Yeni açtığım film sitesi için BotExtrayı buldum, almadan önce bi güzel araştırdım forumlara kullananlara vs baktım. Mail yolu ile aldığım temaya uygun olup olmadığını uyumlu ise botların şuan güncel ve güncellenmekte olup olmadığını sordum. Gelen cevap "Temanız ile uyumlu, botlarımız güncellenmekte." oldu.
3 Aylık paketlerden 100 liralık olanı aldım ilk içeriği girmek için herhangi bir kaynaktan film çektim, birçok hata vardı, canlı destekten ilettim yardımcı oldu arkadaş ve o kaynaktan çekilen filmler sağlam geldi sonrasında.

Ben buna güvenerek Cloner sistemini kurdum, içerikleri Havuza ordanda siteye aktarılmak üzere ayarladım. Ertesi gün sabahtan kalkıp bi bakıyım dedim, sonuç: 3500 tane fragman barındıran bir film sitesi. Ayrıca görseller video kısmında, açıklamalar ve özet kısımları yok, part isimleri girilmemiş, 1-2-3-4-5-6 gibisinden aktarılmış. Falan falaaan.


Kendilerine ilettim, yapacak bişey olmadığını söylediler. Bu zararı nasıl kapatırız dediğimde ise "bize kaynak site verin, size %100 uyumlu bot yapalım" diye cevap aldım. Google indexi 20k olan bir siteyi sırf bu bot yüzünden tamamen boşalttım. Üstüne tekrar kurdum. Günlük 2k hit alıyordu, sosyal medya reklamları ve yandex kaynaklı. Site içeriğini sıfırladıktan sonra üzerine yaklaşık 10 gün falan geçti sitem daha yeni yeni 1k hiti görmeye başladı ve Google'da yaklaşık 25.000 404 hatası veren linkim bulunmaktaydı. Hergün uğraşa uğraşa 301 yönlendirmesi ile düşürmeye çalışıyorum, şuan 20.000 adet link kaldı. Herneyse,
Verdiğim siteyi bot olarak sisteme koydular, cloner işlemi başarılı şekilde bitti. 1300 adet film siteme sıkıntısız eklendi. O gün bugün botextra.com'a giripte siteye film atmıyorum. Çünkü verdiğim site hariç diğer film botları (Yaklaşık 12 adet var) siteme uyumlu değil..

Velhasıl site hala içime sinmiyor, gerek bu 404ler gerek içerikler..
Ve aynı şekilde botta içime sinmiyor. 3 Aylık bu bot için nasıl olduda 100 lira verdim diye kendi kendime her aklıma geldiğinde pişman oluyorum.. Premium Wp Film teması ve ömür boyu premium bot fiyatları bile bu kadar değilken ben hangi kafayla böyle bi hata yaptım anlam veremiyorum. Adamların 3 yıllık müşterisi var tema satıp bot hediye ettiği ve halen yardımcı olduğu.

Şimdi sürenin bitmesine 70 75 gün falan var, bu süre zarfında botextranın bana bi faydası olacak mı? Olmayacak. Neden?

Hemen onuda açıklayım. 3 Ay kullanım süresi için 100 türk lirası verdiğimiz paketin "Havuz, Alan Adı, Cloner..." vb.. gibi özellikleri sınırlı. Sınırları tabi ki çok düşük çünkü 3 ay için 100 lira verdik :)
2 adet cloner yani 2 adet site kopyalama, 5 adet takipçi yani 5 kaynak site film ekledikçe sitenize çekebiliyosunuz, 6.sı yok! Olmaz 6.sı çok gelir bize!
Twitter bilmem neyi eklemesi bile sınırlı. Kesinlikle verdiğiniz ücretin "ACISINI" sadece cloner kullanırken hissetmeyeceksiniz. En azından bu varmış ya iyi diyeceksiniz.. Çok uçuk rakamlar hizmete göre cidden uçuk...

Ek olarak belirtmek gerekirse,
-Kelime bul-değiştir özelliği çok hoşuma gitti ve çok stabil çalışıyor. Yani sabit sıkıntısı falan yok. (siteadı.com'u benimsitem.com yapabilir)

Ayrıca apımcı arkadaşın üstün becerisi ve ortaya harika bir bot sistemi çıkarması. Bu gerçekten zor bir iş. (Nekadar uyumlu çalışmasada botlar sonuçta hepsinde emek var hiçbirisi oraya süs olarak konulmamış). Destek olarakta geri dönüşleri gayet hızlı ve çözüm odaklı.


Kardes adami gömdün müüü òvdün müü vallahi kafam cok guzel oldu :)