ishakorhan adlı üyeden alıntı

Bana göre whatsapp ta 300 kişiyi toplayabilmiş ve toplu olarak paylaşım yapan birisi sürekli ulaşılabilir olmalıdır. ulaşılamaz olamaya çalıştığı zaman bence bu forumda kimse yardım etmeyecektir.



hocam gün içerisinde iş yerinde 100 kez telefonum çalıyor. whatsappdan yazın dememe mail atın dememe rağmen adamlar illa arıyor bir arayanda susmuyor anlatıyorda anlatıyor. Dinleme fırsatım olmadıgı ıcın bu yola basvuruyorum ulaşılamaz olmak için değil.

sovetski adlı üyeden alıntı

Geçenlerde bir arkadaş için yapmıştım ( forumdan değil aileden birisi için ) , ucuz bir sim numarası alıp aktif ediliyor yurt dışında yaşayan birisi tarafından, sonra o numara ile whatsapp ta kayıt oluyorsunuz, gelen kodu yurt dışında ki size söylüyor sizde yazıp kullanıyorsunuz


Benimde aklıma bu gelmişti hocam var mı yurtdısında kımse :)

Ek Olarak: @[j0vaa](userid:62460) hocam android kullanıyorum bakayım ındırıcem ınsallah bahsettıgın gıbıdır yoksa ugrasacagız sım mım :)

Ek Olarak:

j0vaa adlı üyeden alıntı

Hocam hiç sime vs gerek yok. Bir android telefon sahibi iseniz " Vovox" adli programi yukleyin size +1 ile başlayan ABD numarasi verecektir. Onunla Whatsapp'a kaydolun. Ayrica bir çok sms doğrulamasi vs yapabilceginiz private fake number olarak kullanabileceginiz cok isime yarayan uygulamalardan birisidir. Kolay gelsin.


hocam indirdim kayıt oldum da bu nasıl oluyor yani bıtane voxox numara dıye numara var 1914 dıye baslıyor ama bununla whatsapa nasıl kayıt olcaz ki