özel mesaj kapalı burdan yazıyorum:)
çok özür dilerim, yazdıklarınızda çok çok haklısınız
ya günlük hayatta inan böyle değilim, günlerdir bu site işi stres altında kaldım,
:) sizden çok şey öğrendim çok teşekkürler:)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Okeskin Yorumunuz için teşekkürler. Hem forumda bilgi başlıkları görmemekten yakınıp, hem de aktif başlıklara cevap vermeyen çok fazla üye var maalesef.

Epey uzun bir yazı yazmıştım aslında. Sonra bir yandan da internetteki kaynakları araştırıyorken önceki yıl 'te yapılmış benzer bir tartışmanın linkini buldum.

İçerikte her ne kadar onlar planlı olarak yapmış olmasalar da, bir rastlantı sonucu sitelerinde tarih değişikliği yaptıkları içeriklerin organik trafiklerinin %45, direk trafiklerin %62 arttığını gözlemlemişler.

Tamamını okuyunca kafama yattı bazı şeyler. Adamlar bir soruyla alakalı hem kendi deneyimlerini paylaşıp, üstüne vakit ayırıp görsel ve diğer materyalleri bu kadar rahatça veriyorken, bizim türk webmaster sitelerinde cidden vakit öldürmekten başka birşey yapmadığımız ortada. Şu soruyu o sitelerden birinde sormuş olsam 40 tane cevap gelir. Burada birkaç iyi niyetli insan çıkarsa şükrediyorsun. Ondan sonra niye kimse birşey paylaşmıyor oluyor. Bundan sonra zaten bu tip konuları direk oralarda soruşturacağım.

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Verdiğim linki de bir inceleyin isterseniz. Çok faydalanacaksınız eminim.