-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta yazdım ancak,"Derdini söylemeyen derman bulamaz" atasözümüzden yola çıkarak konuyu biraz daha netleştirmek adına yapmak/yaptırmak istediğim site hakkında bilgi vereyim.
-Tamamen dijital ürün kodların satışı yapılacak.Yani kargo ile birşey gönderilmeyecek.
-Müşteriler önce bankalar aracılığı ile bakiye yükletecek,bildirim yapacak ve bende kontrol edip onaylayacağım.Bundan sonra ise bu dijital ürünleri müşteri otomatik olarak benim onayım olmadan bakiye miktarınca satın alabilecek.
-Forum eklentisi olacak
-Şuanda bunu netleştirmedim ancak bu dijital ürünler için inceleme yazıları yazabilirim.Netleştirmediğim için sonradan eklenebilecek bir blog tarzı eklenti eklemeye uygun olmalı.
-Canlı destek hizmeti verilecek,bunun için sanırım hazır eklentiler kullanılıyor
-Çeşitli kampanyalar yapmak istediğim zaman fiyatları tek bir yerden veya sadece ilgili kategorilerdeki ürünlerde kampanya yapabileceğim(fiyat değişikliği,promosyon ürün vs..) bir sistem olmalı.
Böyle bir siteyi yapabilirmiyim,muamma...
Yazılım bilgim hiç yok,sadece daha önce joomla ile bir site kurmuştum.Yani hazır tema ve eklentileri kullanarak site yapabiliyorum.Eğer yaparsam yine böyle birşey yapacağım.
Sizlerin burada devreye girmesi gerekiyor,yukarıda yazdığım maddelerin hepsinin ayrı ayrı eklentisi var mı?
Paralı veya parasız farketmez,eğer var ise birkaç link atarsanız sevinirim.
ZomPir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güvenlikde önemli hocam eticarette atlanmaması gereken bir hususn (kişi bilgilerinin korunması , şifreler vs) büyük siteler tonla para yatırıyor diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güvenlik derken açarmısınız?
Benim güvenliğim mi yoksa müşterinin güvenliği mi? :)
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Opencart ile dediklerinizi yapabilirsiniz , yanına forum icin bir alt alan adı olusturup vbulletin kurar.blog yazıları icinde tekrar alt domain oluşturup wordpress i kurarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Benimde merak eettiğim bi konu bu yorum kalsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
yazdıkalrınızı okudum bu konuda size önerim yapıcagınız site tam bir e ticaret sitesi olmuyor e ticaret sttesinden alısverıs yapanlar genelde güvenli ödeme yollarına bakıyorlar ama siz direk havle ve eft olarak hesaba para aktartıcağınız için güven sorunu yaşayabilirsiniz. ama sanal post anlasması yaaprwsanız bankalarala 3d güvenlikden gececegi için biraz daha güvenli bir işlem yapmış olabilirsiniz. bu sadece sahsi görüsümdür. Tabi suda var sanalpost anlasmaları biraz pahalı olabilir.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sadece bu yöntemle bakiye yükletmeyi düşünmüyorum zaten,dediğiniz gibi sanal pos muhakkak olacak.