Merhaba arkadaşlar,
Nasıl başlasam bilemiyorum Türkçe'ye uygun yazabilecek miyim onu bile bilmiyorum hatta bu saatte bu konuyu neden açtım onu hiç bilmiyorum çünkü hiç yapmadığım ve beceremediğim bir konudur kendileri.
Konu biraz uzun olabilir şimdiden çay ve ya kahve fincanlarınızı hazırlayın derim ben :)
Konumuz klimali ve aile salonumuz mevcuttur. Tütün vb. cız alışkanlıklar yasaktır.

Forumun yazılım bölümlerinde takılanlar ya da göz ucuyla gezenlerin az çok gözüne çarpmıştır yardım mesajlarım. (ego kasalım biraz uykusuzluğa birebir)
Detaylı tanımak isteyenler profilimin hakkımda kısmına bakabilir.

Durum şöyle ki yaklaşık 6 ay önce çalıştığım firmadan ayrıldım ve freelance olarak devam ettim işlerime ve bugünlerde freelance olarak bir proje yaptığım firmadan teklif geldi kendi bünyelerine katmak istiyorlar beni ve ben kararsız kaldım çekindiğim durumlar var iyi olan durumlar var falan filan gerçi bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yaklaşık 1 senedir buralardayım azıcıkta ben geyik yapayım dedim umarım hatalı bir düşünce değildir. Pek negatif bir durum yok aslında teklifin içinde.

Firma Avrupa yakasında ben Anadolu.
Firma yeni bir oluşum içinde yükü biraz ben alcam.
Rahat çalışmaya alışmış biri olarak ofis ortamına adapte olmak soru işareti ?
Freelance olarak projelerim var aklımda onlara başlama fırsatını tepmiş yada ertelemiş olma durumu söz konusu.

Firma'nın teklifi:
3000 TL maaş + yol + yemek + sgk :)
Yol içinde Avrupa yakasında kalacak yer temini ve ya home ofis :)
Hafta sonu tatil.
Minimum 5 ay çalışma şartı.
Patron haricinde rapor vereceğim kimse olmayacak.

Yol ve rahatlığı bırakmak zor geliyor sanırım bana. Bir yandan da freelance olarak her ay düzenli 3000 kazanmıyorum kimi ay sıfır (0) kimi ay 6000 çokta düzenli değil işe girersem foruma da sürekli girebilir miyim bilmiyorum üşengeçim zorluğa gelemiyorum herhalde gece geç yatıp gündüz de geç kalkmaya alışmışım :)

Kararsızım...

Not: Firma adı sormayınız.