-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress olarak boyle onedio tarzi ve kizlarsoruyorun bazi özelliklerini karistirip güzel kadinlarin makele paylasip görüş belirteceği kizlarsoruyor gibi kizlar ve erkekleri ayiracak ve bunların yorumlarinida ayiracak bir sistemi ortalama kaç TL ye yazarsiniz tema olarak diyorum eklenti uyumu falan olacak görsellik acisindan yazilimi ortalama ne kadara yaptirabilirim ve ortak olabilecek wp tema kodlayacak arkadaslarda %50 ortaklık tekli ediyorum vps ve alan adi hazir
Ortalama fiyat istiyorum yani sadece fiyat arastirmasi yapiyorum
Yada ortak olarak temayi kodlayabilecek arkadas ta olur
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim şahsi ve nacizhane fikrim ; 2.000 TL den başlar... Ayrıca şunu söyleyebilirim ki imla ve türkçe kurallarına uyunuz ceza alabilirsiniz forumda :)
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kozlar değil hocam kızlar birde 5.000 TL gibi bir ücret karşılığında bahsettiğiniz işi yapabilirim. Ancak fiyat eğer size pahalı gelirse daha ucuza bulabilirseniz başkalarınada yaptırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam wordpress diyorum özel yazilim yazdirmiyorum sonuçta 2 gununuzu almayacak bir kodlama yani size sifirdan script yazdirsam 2000 TL civari olur sadece temasini 2000 TLTye kodlatmak mantiksiz bence
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
fdursun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben size bu konunun nereye gittiğini söyleyeyim. Atıyorum 1500 e anlaştık ki arkadaş öğrenci, bir öğrencinin bu parayı vermesi çok olağan değil. Olay daha sonra hadi ortak olalıma gelecek. Eğer %50 ortak olacak varsa siteyi yapıp bende 100 tane fikir var. Bence foruma sırf konu açmak için konu açmayalım arkadaşlar. Ayrıca 2 günü almayacak denen iş evet belki iki günde yapılır da o iki günde yapan adam bunu iki günde yapmayı kaç YIL'da öğrendi 2 gün derken bunu da düşünmek lazım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam öncelikle şöyle söyleyeyim zaten fiyat arastirmasi diye yazdim cebimize uygunsa anlasalim ya da projemiz begenilirse ortak olalim diye birde özel yazilim olarak 5000 TL ye ya oturabileceği bir yazilimi wordpresste 1500 liraya yaptirmak mantiksiz ki sizde bunu biliyorsunuz
Bu arada kaç yillik kodlayici olması önemli değil onun isi bu zaten bana 2 günde yapabileceği ve ciddende sifirdab script yazdirmak yerine wp tema seçmenin sebebi de geleceği belli olmayan projeye 1000 TL ki rakamlar vermek mantiksiz suan wp temalar 70 TL ortalama ile satiliyor bu yüzdende 500 TL anca edecek bir yazilim çünkü temasi olacak sadece
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam kusura bakmayın wordpress olayına bakmadım ben özel script yazmaktan bahsediyorum zaten size ama siz wordpress istiyormuşsunuz hadi wordpress olsun bakalım 2.500 TL eğer uygunsa çalışabiliriz yok pahalı diyorsanız benim emeğim o kadar ucuz değil 1 kuruş aşağı inemem size başkalarıyla çalışmanızı tavsiye ederim birbirimizin vaktini almayız en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocalarim yapmayin etmeyin sizin yuzunuzden insanlar wareze null sürüme kayiyor 2500 TL te tema kodlatmak ya da 1000 liradan yukari tema kodlatmak sadece bir tema neyse birde arkadaş yazmis ya 2000 TL te headeri yazamassin diye 2000 TL te sifirdan script yazdirip mobil uygulama sini hazir hale getiririm wordprese kayma sebebim o kadar fiyat vermek istememdir