lostyazilim
tr.link

Ortalama fiyat wordpres tema kodlatmak

26 Mesajlar 2.758 Okunma
lstbozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam demek istediğim şey cssleri belli PHP kodlari yazili kurgusu belli neden bu kadar uzatiyorsunuz sifirdan program kodlamak yaklasik 25 günümü aliyor buyutmeyin gozunuzde peki tema duzenletsem kaç lira olabilir mesela haberself sitesine benzer bisey istiyorum kadınlara yönelik olacak yazilim sadece renkleri degisecek

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Lokasyon123 kardeşim cidden konuya yazanları anlamakta ben de senin gibi zorluk çekiyorum. Konuyu anlamak için bir kez daha okudum acaba arkadaş wordpress e rakip bir sistem yazdıracağım falan mı dedi diye :D ( işin esprisi tabii )

Ama bir wordpress temasına 3 bin 5 bin para vermek bana da akıl işi gibi gelmiyor. En güzel yapacağın iş themeforest mythemes falan yabancı sitelerden temalara bak illaki istedigini veya istedıgıne benzerı bulursun getir 100 liraya editlet kral gibi kullan.

Yeni tema kodlatmak deyince sanarsın wordpressı yeniden kodlayacaklar. Zaten piyasadaki temaları incelediğimizde hepsi birbirinin aynısı biri temada manşeti değiştiriyor bakıyorsun başka bir temada aynı mansetı ekleyıp aha yeni tema çıkardım dıyor. Ama sordun mu hepsi temayı baştan yazdı :)

Hee şimdi bana da diyecekler o zaman kodlama öğren kendin yaz vs. buna gerek yok işini hakkı ile yapan ve uygun fiyata yapan arkadaşlar beni bilir. Burada ve *** da bulunan mybb ci 3-4 arkadaşla çalıştım hepsınde dedıklerınden fazla para gönderdim.

Neyse son olarak burada kimsenin kimseyi enayi yerine koyduğu falan yok. Tema yaptırıp 3000 lira verince kendini enayi yerine koyulmuş gibi hissediyorsan yaptırmazsın ve dediğim gibi farklı bir alternatif ararsan şahsen ben de olsam öyle yapardım

Alpazen Alpazen Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 48 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
300 500 liralık işe 2000 lira bencede çok

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam saolun 3000 lira bir temaya vereceğine 4000 civari para ile gider özel slstem kodlatirim sadece css kodlayacaklar ve 3000 liralar bence fazla teşekkürler neyse konu kapanabilir çok uzadi

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
wmaraci

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam tema yaptırmak istiyorsunuz 2000 tl çok diyorsunuz. Wordpress olsa ne fark eder yazılımın değeri + yazılımcının yıllarının birikimidir bu fiyat..

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
600 TL gibi bir fiyat düşünürseniz PM alabilirim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al