lostyazilim
tr.link

Ortalama fiyat wordpres tema kodlatmak

26 Mesajlar 2.757 Okunma
lstbozum
tr.link

sosyaloyuncu sosyaloyuncu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci,Web Developer
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Maalesef onlarca projede yapsanız kaliteli bir projeye ulaşamayacağınızı düşünüyorum. Wordpress temalar 70TL'ye satılıyor demişsiniz, 70TL dediğiniz temalar binlerce kişiye satılmak için yapılıyor. Bir insanın emeğine zaten iki günde yapacak, 500tl anca eder gibi laflar çok yakışıksız. Sizinle çalışacak yazılımcı önce kendi mesleğine saygı duymuyordur. O yüzdende ortaya kaliteli bir iş çıkmaz zaten.

İşin geleceği noktayı söyleyeyim, bu arkadaş istediği fiyata yaparım diyen birini bulur. Adam paranın bir kısmını alır sonra bu kişiyi memnun etmeyecek bir tema teslim eder, paranın kalanını da ister. Bu adam paranın kalanını vermez o kişide temayla artık uğraşmak istemez. Bu arkadaş Türkiye de kaliteli yazılımcı yok demeye başlar, diğer arkadaş da iş yapıyoz paramızı alamıyoz demeye başlar :)

Ben dediğiniz komik rakamlara iş yapmıyorum ama kaliteli iş yapıyorum, parasınıda kaliteli alıyorum ;)
mimarcan sovetski ececan

kişi bu mesajı beğendi.

Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
wmaraci
reklam

TurkCoder TurkCoder Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)
tema için öncelikle 5000 çok..
tema zorluğuna göre 2000 / 3000 arası normaldir..
ayrıca, istediğiniz temayı bulamadıysanız, ve özel tasarım istiyorsanız, bu fiyatlardan kaçışınız yok..
ayrıca 2 günde bir tema çıkacak olsada bizde yazsak !!!!
siz özel yazılımdan vazgeçip, 75tl lik bir tema almalısınız..
doğru seçim budur sizin için..

Ek Olarak: sosyaloyuncu kardeşim eline sağlık, dile getirmediklerimide, yazmışsın..

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocalarim sadece css ileri kodlayarak degistireceginiz ve eklentilere bir kaç css ekleyeceksiniz işinizi amma buyuttunuz gören de sifirdan PHP kodlama yapıyorsunuz sanar neyse bosverin siz 2000 TL ye tema yaptircak olsam sadece enayi yerine koyar gibi bizleri fazla bilgimiz yok ya bizim

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Lokasyon123 tam olarak ne istediğinizi ve ne kadarlık bir bütçe ile çalışmak istediğinizi belirtirseniz emin olun sizinle çalışmak isteyenler çıkacaktır hocam. Para kazanmak isteyen arkadaşlar vardır elbette forum içerisinde. Belli ki fiyat teklifi sunan arkadaşların iş yapma ve para kazanma gibi bir derdi yok.

wmaraci
wmaraci

ececan ececan WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek hesap kullanılmayacaktır. lütf
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 43 / 52
  • Ticaret 9, (%100)

Size şunu söyleyeyim, öncelikle hiçbirini yanlış anlamayın, çoğu konuşma üslubumdandır, gayet sakinim yoksa :) Ayrıca aşağıda yazacaklarım genel olarak scriptler içindir. Wordpress tema konusuna da değiineceğim.

Siz bir siteye girişim gözüyle bakıyorsanız, sırf internette yapıyorsunuz diye neredeyse "bedava" fiyatına gelecek değil. Bir elektrikçi çağırınca, hayati tehlike var diye çağırıp 100 tl bayılınca nasıl ki hakkıdır diyorsak 15 dakikada yaptığı işe, kodlama da öyledir.

Girişim dediğin zaten para yatırılarak yapılır. Sırf internet üzerinden yapılıyor diye neredeyse bedava fiyatına olmaz. Yarın öbür gün o projeyle zengin olduğunuzda bu dediklerimi anlar ve vicdan azabı duyarsınız.

Dediğim gibi eğer 2 günlük iş olarak görülüyorsa, 2 günde yapılan işin bilgi birikimi de bir o kadar günde kazanılmıştır. O halde siz öğrenin kodlamayı, siz kodlayın. En iyisi bu.

Sadece atıyorum bakın Twitter paylaşım butonu yaptınız mesela, tweetleyerek paylaşacak diyelim. Arada boşluk varsa bu standartlara aykıdır. Bunu url encode etmeniz gerekir. Bunu öğrenmek bile tecrübedir. Dün arkadaşımın projesi bu yüzden düzenleme aldı bu yüzden söylüyorum aklıma bu geldi diye. O gördüğünüz her şey tecrübedir. O kadar tecrübe kazanmama rağmen hala ben bile defalarca stackoverflow'a gidebiliyorsam bazı şeyler için, profesyonel olup da bu kadar para isteyen arkadaşlara ses edilmemesi gerekir. Az bile. O yüzden önce para biriktirin hedefiniz için, onu bir proje gibi yeşillendirip dallandırın ve budaklandırın. Sonra atılın.

Yani basit görmekten vazgeçin.

Evet 2000 tl çoğuna çok gelebilir ama unutmayın bir girişimse, bazı şeyleri gözden çıkartacaksınız. Size özel olacak o. 70 dolara aldığınız bir tema veya yazılım gibi herkes kullanamayacak.

Projenize gelirsek, nacizane fikrim Wordpress ile güzelce yapılabilir. Eğer yazarlar yazı ekleyecek ve kadınlar ile erkekler yorum yapacak, bunlar da cinsiyete göre ayrılacaksa güzel şekilde, bu bir eklentiyle ve güzel bir temayla halledilebilir. Bunun ücreti 2000 tl midir nedir bilmiyorum. Wordpress için bu işi yapan arkadaşlar cevaplarlar.

TurkCoder

kişi bu mesajı beğendi.

TurkCoder TurkCoder Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)

Lokasyon123 adlı üyeden alıntı

Hocalarim sadece css ileri kodlayarak degistireceginiz ve eklentilere bir kaç css ekleyeceksiniz işinizi amma buyuttunuz gören de sifirdan PHP kodlama yapıyorsunuz sanar neyse bosverin siz 2000 TL ye tema yaptircak olsam sadece enayi yerine koyar gibi bizleri fazla bilgimiz yok ya bizim

3 kuruşa 20 köfte talep edilince normal olarak insanlarda tepkilerini ortaya koyacaktır, kimsenin kimseyi enayi yerine koyduğu yok kardeşim, asıl konuşmalarınla sen insanları enayi yerine koyuyorsun, hem iyi olcak, hem sana özel olacak ve bir girişim için tasarlanacak ama ucuz olacak, yazılımcıda sen kazanırken taş yer zaten...
Sen o girişimden kazanç elde edince yazılımcıyı arayıp kazancından pay verecek değilsin sonucunda, öyle 2 css ekleyecek teman varsa getir herkes uygun fiyata o iki css yi ekler hatta para alan bile olmaz destek olmak için.

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)
Özel tasarım olacak şurası şöyle olsun burası böyle olsun adamın uyku uyumasına bile izin vermeyeceksiniz anlatırken site şöyle güzel böyle güzel olacak şu kadar para kazanacağım diyeceksiniz ama para vermeye gelince e temalar 70 tl zaten. O zaman kendiniz tema yazmayı öğrenin ve kendiniz yapın siteyi hem BEDAVA olur. İstediğiniz şeye göre 2 3 bin tl normal bir rakam ne bekliyordunuz ki ALTI ÜSTÜ 2 GÜN SÜRECEK ile olmuyor bu işler.İnsanlar bu işi 2 günde yapabilmek için para kazanmadan yıllarını harcıyor
TurkCoder Ecancan

kişi bu mesajı beğendi.

www.kadinsalyasam.com

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Sizi kandırmaya çalışan ya da enayi yerine koyan yok ki burada. Siz yeni bir wordpress teması istiyorsunuz. En dandik blog temasını bile sıfırdan kaliteli bir kodlama ile yapmak en az iki hafta sürer ve iki hafta için coder kendini gerçekten zorlaması gerekir. 2 günlük bir iş değildir bu yani. Bu bir.

İkincisi 70 TL'ye satılan temalar sürümden kazanmak için satılan temalardır, size özel olmaz. Amaç ucuza satıp temanın gerçek değerini elde etmektir, sonrası ise kâr getirir. Bunu şöyle düşünün, bakkalda satılan çikolata 50 kuruş ama fabrika sadece size özel olan tek bir çikolata üretseydi bunun fiyatı 50 kuruş olur muydu sizce?

İstediğiniz tarzda bir tema yapmak için işini iyi bilen bir developer olması gerekir. Normal bir tema olmadığı için yapılan işlemler de ek masraf demektir, ayrı bir yapıda yeni php sistem geliştirilmesi gerekir. Bu da arkadaşların dediği gibi en az 2000-3000 TL arasıdır.

Bence siz hazır bir tema alın, üzerine bu cinsiyete göre yorum ayırımı sistemini eklettirin. Sizin için bu daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
ibrahimTatar rkorkmaz

kişi bu mesajı beğendi.

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocalarim bende vbasic programcisiyim arada c dili ile de yazilim yapiyorum ve teslim ettiğim yazlimlar bile 2500 TL yi geçmiyor ve sifirdan kodlama yapiyorum internet kodlamayan anlamıyorum fazla css ve HTML zor kodlar geliyor bana neyse yani neyin ne kadar ettiğini az çok biliyorum emek tamam var ama dediğim gibi sifirdab script yazdirsam 5000 TL en fazla EE siz sadece tema yazacaksiniz ve wp ye giydireceksiniz bu kadar para istiyorsunuz

Neyse peki bir tema alip onu degistirtsem ama yine istediklerim ekleneceği için uçuk fiyatlar alacagim

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

ececan ececan WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 11.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek hesap kullanılmayacaktır. lütf
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 43 / 52
  • Ticaret 9, (%100)

halilozcevik adlı üyeden alıntı

Özel tasarım olacak şurası şöyle olsun burası böyle olsun adamın uyku uyumasına bile izin vermeyeceksiniz anlatırken site şöyle güzel böyle güzel olacak şu kadar para kazanacağım diyeceksiniz ama para vermeye gelince e temalar 70 tl zaten. O zaman kendiniz tema yazmayı öğrenin ve kendiniz yapın siteyi hem BEDAVA olur. İstediğiniz şeye göre 2 3 bin tl normal bir rakam ne bekliyordunuz ki ALTI ÜSTÜ 2 GÜN SÜRECEK ile olmuyor bu işler.İnsanlar bu işi 2 günde yapabilmek için para kazanmadan yıllarını harcıyor

Hocam 2 günde lafı konuya bulaştı adeta. Herkes 2 gün diyor ama 2 gün nasıl sürer ki bir tema? Yani tema var bir de tema var. Şahsen 2 günde ortaya çıkacak tema ya hazır parçalardan oluşuyordur ya da tema değildir.

O yüzden sanki 2 günde bir temayla bir yazılımcı veya tasarımcı bu kadar kazanıyormuş hissiyatı konuya hakim oluyor. Yok böyle bir şey. İnsanlıktan çıkmış şeklilde geceli gündüzlü çalıştığımızda bile bu mümkün değil. 1 hafta bile yeterli değil ama insanına ve projeye göre değişir. Şahsen 1 aydan aşağı teslim etmem ben. (Tabii kapsamlı bir projeden bahsediyorum. Sadece konu tema ve eklentiyse, daha kısa sürer.) Çünkü teslimden sonra sorun yaşamak kadar kötü bir şey yok.

1 aydan sonra kusursuz olur neredeyse. Yine hata bulunursa bunları da fixlerim. Tabii işi almıyorum da, sadece detay veriyorum bilmeyenler için. Yazılımcılar 2 günde 2000 lira kazanmıyor yani. Öyle olsa ayda 60 bin lira kazanırdık. Böyle yazılımcı varsa Türkiye'de freelancer çalışan, gelsin kafama sıksın çünkü yaşamak istemiyorum :d

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al