-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef onlarca projede yapsanız kaliteli bir projeye ulaşamayacağınızı düşünüyorum. Wordpress temalar 70TL'ye satılıyor demişsiniz, 70TL dediğiniz temalar binlerce kişiye satılmak için yapılıyor. Bir insanın emeğine zaten iki günde yapacak, 500tl anca eder gibi laflar çok yakışıksız. Sizinle çalışacak yazılımcı önce kendi mesleğine saygı duymuyordur. O yüzdende ortaya kaliteli bir iş çıkmaz zaten.
İşin geleceği noktayı söyleyeyim, bu arkadaş istediği fiyata yaparım diyen birini bulur. Adam paranın bir kısmını alır sonra bu kişiyi memnun etmeyecek bir tema teslim eder, paranın kalanını da ister. Bu adam paranın kalanını vermez o kişide temayla artık uğraşmak istemez. Bu arkadaş Türkiye de kaliteli yazılımcı yok demeye başlar, diğer arkadaş da iş yapıyoz paramızı alamıyoz demeye başlar :)
Ben dediğiniz komik rakamlara iş yapmıyorum ama kaliteli iş yapıyorum, parasınıda kaliteli alıyorum ;)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocalarim sadece css ileri kodlayarak degistireceginiz ve eklentilere bir kaç css ekleyeceksiniz işinizi amma buyuttunuz gören de sifirdan PHP kodlama yapıyorsunuz sanar neyse bosverin siz 2000 TL ye tema yaptircak olsam sadece enayi yerine koyar gibi bizleri fazla bilgimiz yok ya bizim
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Özel tasarım olacak şurası şöyle olsun burası böyle olsun adamın uyku uyumasına bile izin vermeyeceksiniz anlatırken site şöyle güzel böyle güzel olacak şu kadar para kazanacağım diyeceksiniz ama para vermeye gelince e temalar 70 tl zaten. O zaman kendiniz tema yazmayı öğrenin ve kendiniz yapın siteyi hem BEDAVA olur. İstediğiniz şeye göre 2 3 bin tl normal bir rakam ne bekliyordunuz ki ALTI ÜSTÜ 2 GÜN SÜRECEK ile olmuyor bu işler.İnsanlar bu işi 2 günde yapabilmek için para kazanmadan yıllarını harcıyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.kadinsalyasam.com
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Sizi kandırmaya çalışan ya da enayi yerine koyan yok ki burada. Siz yeni bir wordpress teması istiyorsunuz. En dandik blog temasını bile sıfırdan kaliteli bir kodlama ile yapmak en az iki hafta sürer ve iki hafta için coder kendini gerçekten zorlaması gerekir. 2 günlük bir iş değildir bu yani. Bu bir.
İkincisi 70 TL'ye satılan temalar sürümden kazanmak için satılan temalardır, size özel olmaz. Amaç ucuza satıp temanın gerçek değerini elde etmektir, sonrası ise kâr getirir. Bunu şöyle düşünün, bakkalda satılan çikolata 50 kuruş ama fabrika sadece size özel olan tek bir çikolata üretseydi bunun fiyatı 50 kuruş olur muydu sizce?
İstediğiniz tarzda bir tema yapmak için işini iyi bilen bir developer olması gerekir. Normal bir tema olmadığı için yapılan işlemler de ek masraf demektir, ayrı bir yapıda yeni php sistem geliştirilmesi gerekir. Bu da arkadaşların dediği gibi en az 2000-3000 TL arasıdır.
Bence siz hazır bir tema alın, üzerine bu cinsiyete göre yorum ayırımı sistemini eklettirin. Sizin için bu daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocalarim bende vbasic programcisiyim arada c dili ile de yazilim yapiyorum ve teslim ettiğim yazlimlar bile 2500 TL yi geçmiyor ve sifirdan kodlama yapiyorum internet kodlamayan anlamıyorum fazla css ve HTML zor kodlar geliyor bana neyse yani neyin ne kadar ettiğini az çok biliyorum emek tamam var ama dediğim gibi sifirdab script yazdirsam 5000 TL en fazla EE siz sadece tema yazacaksiniz ve wp ye giydireceksiniz bu kadar para istiyorsunuz
Neyse peki bir tema alip onu degistirtsem ama yine istediklerim ekleneceği için uçuk fiyatlar alacagim
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html