-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Ek Olarak: gvhl.org alan adı 5TL 'ye SizinWeb 'e satılmıştır..Hayırlı Olsun Arkadaşım...
Konu linki
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Siz konunuzda Verlien teklifler için kısıtlamada yada başka birşey yazmadınız bahsettiğiniz saatlerde ben dükkan kapatıp çıkıyorum dolayısı ile 24 saat kimsenin online olmasını bekleyemezsiniz öm atarsınız karşı taraf size hemen dönecek değil bende domain sattım dün saat kaç oldu işlem yapmadım daha adam gelmedi uyanmadı vss ozaman hemen başkasınamı satayım alan adını bu şekilde bir anlayış yok domain sabah sizede öm attım oradanda geri dönüp bu şekilde bilgi verebilirdiniz ancak bu sonucu degiştirmeyecektir domain hesabıma gerçirmenizi rica ediyorum aksi takdirde şikayet konusu acacagım
Ek Olarak: 1 saat içinde işlemi gerçekleştirmez iseniz şikayet konusu açmış olacagım sorunu en iyi Yönetim çözer
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bahsi geçen konunun açılış zamanı
10 Nisan 2016, 22:31 +48 saat ekleyince 12 Nisan 2016 Saat 22:31 e Takabul eder Buna Rağmen Siz
skopjebr adlı üyeden alıntı
Düzeltme:
webmaestro3 arkadaşın 22:59 daki teklifi geçerlidir... rugm.org 15 'TLye , altiliforum.com 10'TL'ye @webmaestro3 arkadaşa, gvhl.org 10 TL'ye Bahadir32'ye satılmıştır.Hayırlı Olsun...
Halen konuda Satış Nasıl yapabiliyorsunuz Bitiş Süresi Zaten +48 Saat olarak belirlendiği için 12 Nisan 2016 Saat 22:31 Sure budur Bu süreden Sonra yapılan Tüm Teklifler Geçersiz Sayılır neyi kaça nereden aldığınızda size kalmış birşeydşr 3tl alınan bir alan adı çok büyük paralar edebilir çok yüksek fiyata alınan bir alan adıda hiç para etmiye bilir tekrar söylüyorum konunuzda saatlerin uzatılması yada öm lere geri dönüş olup olmaması hakkında bir yazınız mevcut değildir Şu an hali hazırda 2 Domain satışı konum vardır açık arttırma kategorisinde Dun biri bir arkadaşta kaldı daha halen işlem yapmadık bu durumda benim domain hemen yeni bir konuda satmamaı gerektirmez bir diğer konumda 11:28 civarı son bulacaktır domainler için teklif veren arkadaşlara ulaşır gerekli bilgiler verilir eğer karşı taraf size dönmez ise ozaman konu açar yada uyarırsınız ancak bu süre bukadarda kısa olamaz öm attıım bakmadınız vss gibi Forumda Tüm kullanıcıların 7 24 Online olmasıda beklenemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
metot mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Arkadaşım uzatmayalım,Online olduğun halde cevap yazmadın...Kimsenin birilerinin peşinden koşması,dürtmesi uyarmasına gerek yokki.Olgun,bilinçli bireyler olduğumuzu düşünüyorum.O yüzdendirki yineliyorum.İyi niyet göstergesi olarak teklife girmeni rica ediyor,ticaretimizin 2 günlük değil ebedi olmasını temenni ediyorum.(Bu son msjdır uzatmayacağım,senden rica ediyorum aksi takdirde engelleyeceğim.Çocuk tartışması gibi sen,ben yeter lütfen)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
metot mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Merhaba; ben ishal oldum,ben dükkanı kapatıyordum,başım döndü vb. alanadını kazanan arkadaş bana ulaşamıyor ne olcak.Beni şikayet edecek ve yaptırım isteyecek değil mi?Ben bunları yaşamamak ve yaşatmamak için pc'nin başına bitiş saatinde oturmak için fedakarlık yapıyorsam,o kişide oturacak.Mazereti mi oldu bulunamadı mı,sonucuna razı olacak.Madem bu kadar adalet timsali arkadaşımız o zaman bu hakkın bahadır32 ' ye verilmesini istemeli.Ama ne yazık kendi menfaatlerini düşünen bir şahıs olduğundan sadece şuanda konu içinde mide bulandırmaya çalışıyor.Sen bu konuda tevazu gösterebilrisin ama ben prensipliyim bu kadar basit.Aranızda yaptığınız ticaretler ve ikili ilişkiler sizi bağlar...Altın' a çamur sürsende altındır değerini yitirmez,ağacı altın suyuna batırsan değerlenmez,odunluğundan hiçbirşey kaybetmez...