lostyazilim

2 adet ALANADI açıkarttırmaya çıktı, sakın kaçırma üzülürsün!!!(PR4 Sitede 1 ay backlink hediye)

11 Mesajlar 1.613 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

skopjebr skopjebr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek metot mühendislik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 7, (%71)

Başlangıç fiyat: 5TL
Satış Süresi Bitiş Tarihi: 16/04/2016 saat 00:00
Minumum Artış: 5TL
Hemen Al: 100TL
Uzantı: Org
DURUM: AÇIK ARTTIRMA

Başlangıç fiyat: 10TL
Satış Süresi Bitiş Tarihi: 16/04/2016 saat 00:00
Minumum Artış: 10TL
Hemen Al: 500TL
Uzantı: Org
DURUM: AÇIK ARTTIRMA

Tüm alan adları yoncu.com bünyesinde kayıtlıdır.
Hepsi 2/03/2017'dir.
Hayırlı Alışverişler...

Ek Olarak: SizinWeb , Bahadir32 , webmaestro3 yeni alanadları açıkarttırmaya çıkmıştır.Hayırlı Alışverişler

wmaraci
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Ek Olarak: gvhl.org alan adı 5TL 'ye SizinWeb 'e satılmıştır..Hayırlı Olsun Arkadaşım...

Konu linki

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 08.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 7, (%71)
SizinWeb Merhaba açıklama ilgili satışta belirtilmiştir.Online gözüktüğünüz platformda PM'den mesaj atılmasına rağmen dönüş yapmadınız.. Bahadir32 gece 1.30 da dönmesine rağmen satışı onaylamadım.Ben nasıl ki dakikasında satışı durdurup ihale kimde kaçparaya kaldıysa teslimi için özen gösteriyorsam.Aynı hassasiyeti alıcılardanda bekliyorum.O yüzden teklife tekrardan girerek güveninizi ortaya koymanızı rica ediyorum.Tşk..Hayırlı Satışlar

skopjebr adlı üyeden alıntı

Çok güzel domainlerle birazdan görüşürüz...

Ek Olarak:

Ek Olarak: gvhl.org teklifine dönüş 23:45'e kadar beklenecek.Dönüş olmaz ise bir önceki teklif veren kişiye bilgi geçilecek (23:55 son) her iki kullanıcıdan dönüş olmaz ise 15 dk'lık teklif başlayacak teklif olmaz ise diğer günlere aktarılacaktır... Bahadir32 SizinWeb webmaestro3

Ek Olarak: SizinWeb 5 TL teklif ile 23:55 ' e kadar devam...

Ek Olarak: webmaestro3 Son Dakika golü mü yine:)

Ek Olarak: gvhl.org alan adı 5TL 'ye SizinWeb 'e satılmıştır..Hayırlı Olsun Arkadaşım...

Ek Olarak: gvhl.org pm'den ulaşılamamıştır,satış iptal... 15 dk'lık açıkarttırmaya çıkarımıştır,teklif olmazsa ilerleyen günlerde ihale edilecektir...

Ek Olarak: gvhl.org alanadı satışı iptal edişmiştir, diğer günlere bırakılmıştır...

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Siz konunuzda Verlien teklifler için kısıtlamada yada başka birşey yazmadınız bahsettiğiniz saatlerde ben dükkan kapatıp çıkıyorum dolayısı ile 24 saat kimsenin online olmasını bekleyemezsiniz öm atarsınız karşı taraf size hemen dönecek değil bende domain sattım dün saat kaç oldu işlem yapmadım daha adam gelmedi uyanmadı vss ozaman hemen başkasınamı satayım alan adını bu şekilde bir anlayış yok domain sabah sizede öm attım oradanda geri dönüp bu şekilde bilgi verebilirdiniz ancak bu sonucu degiştirmeyecektir domain hesabıma gerçirmenizi rica ediyorum aksi takdirde şikayet konusu acacagım

Ek Olarak: 1 saat içinde işlemi gerçekleştirmez iseniz şikayet konusu açmış olacagım sorunu en iyi Yönetim çözer

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 7, (%71)
SizinWeb sizin bulunduğunuz şartlar tüm kullanıcılar ve benim içinde geçerlidir.Ben 30 tl'ye register ettiğim alanadlarını verdiğim söz üzerine zarar etmeme rağmen özen ve saygı göstererek alıcılara teslim ediyorsam aynı hassasiyeti alıcılardan beklemek hakkımdır.Yapılan iş ticarettir,kişilerin keyfi ve yada kabul edilebilir sıkıntılarının değerlendirilerek vicdan muhasebesi yapılan hayrat işi değildir.Arzu ettiğiniz başvurularda bulunabilirsiniz.
not: açıkarttırma bitiş zamanı 48 saat olarak belirtilmiştir,zaman hesaplama için ilanın başlangıç zamanına 48 saat ilave etmek yeterli olacaktır

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Bahsi geçen konunun açılış zamanı 10 Nisan 2016, 22:31 +48 saat ekleyince 12 Nisan 2016 Saat 22:31 e Takabul eder Buna Rağmen Siz

skopjebr adlı üyeden alıntı

Düzeltme: webmaestro3 arkadaşın 22:59 daki teklifi geçerlidir... rugm.org 15 'TLye , altiliforum.com 10'TL'ye @webmaestro3 arkadaşa, gvhl.org 10 TL'ye Bahadir32'ye satılmıştır.Hayırlı Olsun...

Halen konuda Satış Nasıl yapabiliyorsunuz Bitiş Süresi Zaten +48 Saat olarak belirlendiği için 12 Nisan 2016 Saat 22:31 Sure budur Bu süreden Sonra yapılan Tüm Teklifler Geçersiz Sayılır neyi kaça nereden aldığınızda size kalmış birşeydşr 3tl alınan bir alan adı çok büyük paralar edebilir çok yüksek fiyata alınan bir alan adıda hiç para etmiye bilir tekrar söylüyorum konunuzda saatlerin uzatılması yada öm lere geri dönüş olup olmaması hakkında bir yazınız mevcut değildir Şu an hali hazırda 2 Domain satışı konum vardır açık arttırma kategorisinde Dun biri bir arkadaşta kaldı daha halen işlem yapmadık bu durumda benim domain hemen yeni bir konuda satmamaı gerektirmez bir diğer konumda 11:28 civarı son bulacaktır domainler için teklif veren arkadaşlara ulaşır gerekli bilgiler verilir eğer karşı taraf size dönmez ise ozaman konu açar yada uyarırsınız ancak bu süre bukadarda kısa olamaz öm attıım bakmadınız vss gibi Forumda Tüm kullanıcıların 7 24 Online olmasıda beklenemez.

• Üyelik 08.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 7, (%71)
Arkadaşım uzatmayalım,Online olduğun halde cevap yazmadın...Kimsenin birilerinin peşinden koşması,dürtmesi uyarmasına gerek yokki.Olgun,bilinçli bireyler olduğumuzu düşünüyorum.O yüzdendirki yineliyorum.İyi niyet göstergesi olarak teklife girmeni rica ediyor,ticaretimizin 2 günlük değil ebedi olmasını temenni ediyorum.(Bu son msjdır uzatmayacağım,senden rica ediyorum aksi takdirde engelleyeceğim.Çocuk tartışması gibi sen,ben yeter lütfen)

Khan Khan no pain no gain Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 271 / 173
  • Ticaret 53, (%100)
skopjebr hocam bu yaptıgınız haksızlık. Benim gibi bazı şahıslar 2-3 araç kullanıyor olabilir. Benim facebook, forum hesaplarım, emaillerim ve hatta ki skype m bile en az 3-4 yerde açık olarak gözükebilir. Birisini kapatsam daha orada online olarak gözükeceğimdir. Sonra siz şahısdan online olduğu halde 15 dk içinde geri dönmesini de bekleyemezsiniz. Mesela mide bulantısı ishal geçiriyordur bilgisayar veya telefonunu açık bırakıp gitmiştir. Madem hızlı dönüş yapılmasını istiyorsunuz yarım saat 15 dk içinde geri dönüş olmazsa uzayacaktır ya da satıp satmama kararı bendedir gibi açıklamalar yazmanız gerekiyor. Oradaki özel notlar bunun için vardır. ihaleyi bu kadar süre uzatıldı ya da yeni bi satış gerçekleştiriyim gibi şeyler konuda belirtilmediği sürece yanlıştır.

SizinWeb arkadaşla birçok ticaretim oldu, bazen aynı dk içinde dönüş yaptığı da oldu bazen ertesi gün döndüğü de. ama hiçbir şekilde aksama yaşamadım.

Bizde ticaret yapıyoruz domain çok aldım verdim ama konuya girip açıklamaları okuyorum ona göre fiyat veriyorum. ki herkes böyle yapar. Açıklamada belirtmemişsin ve tekrar satışa çıkarman yanlıştır arkadaşım.

• Üyelik 08.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 7, (%71)
Merhaba; ben ishal oldum,ben dükkanı kapatıyordum,başım döndü vb. alanadını kazanan arkadaş bana ulaşamıyor ne olcak.Beni şikayet edecek ve yaptırım isteyecek değil mi?Ben bunları yaşamamak ve yaşatmamak için pc'nin başına bitiş saatinde oturmak için fedakarlık yapıyorsam,o kişide oturacak.Mazereti mi oldu bulunamadı mı,sonucuna razı olacak.Madem bu kadar adalet timsali arkadaşımız o zaman bu hakkın bahadır32 ' ye verilmesini istemeli.Ama ne yazık kendi menfaatlerini düşünen bir şahıs olduğundan sadece şuanda konu içinde mide bulandırmaya çalışıyor.Sen bu konuda tevazu gösterebilrisin ama ben prensipliyim bu kadar basit.Aranızda yaptığınız ticaretler ve ikili ilişkiler sizi bağlar...Altın' a çamur sürsende altındır değerini yitirmez,ağacı altın suyuna batırsan değerlenmez,odunluğundan hiçbirşey kaybetmez...

Khan Khan no pain no gain Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 271 / 173
  • Ticaret 53, (%100)
skopjebr bu da sizin bahaneniz ve ticaret ahlakınız ne diyelim. anlayışsız olabiliyorsanız o size kalmış. İyi çalışmalar dilerim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al