Tüm cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.


CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Hyundai ve Dizel olması bana daha avantajlı geliyor kullandığım için şu anda da dizel Accent Blue var; oldukça servis, parça fiyatı ve yakıt tüketimi konularında memnunum. Tabi toyota kullananlara da danışmak lazım.


İ30 dizel düz vites kullanan bir arkadaşım var gayet memnun yakıtından ama işte insanların(ben dahil) hafızasında hep hyundai in sağlam olmadığı düşüncesi var ama aştı deniliyor o problemi ama emin olamıyorum işte.


impjix adlı üyeden alıntı

Bir defasında corolla otomatik kiralamıştım havalimanı inişinde. Yani o denk geldi onu aldım. Vites geçişleri berbattı. Hyundai'nin geçişlerini bilmiyorum ama toyota başarısızdı, bir test sürüşü yapın derim :)


Kaç modeldi hocam kiraladığınız? Bir de acaba kullanımdan kaynaklı olabilir mi? Dün yaptım test sürüşü çok fazla hissetmedim(2008 model 4 ileri vitesli otomatik Fiestam var. Onda resmen geçişte araba kalkıp tekrar yerine oturuyor ondan sonra da öyle gelmiş olabilir bilmiyorum :) )
Ancak adam dedi ki 6 ileri sonsuz geçişli. Örneğin 3 ile 4 arasında bir vitesteyim ama ne tam 3 ne tam 4. Bu nedenle viteste geçiş hissetmezsiniz dedi. Siz de böyle diyince kendimden şüphe ettim :)


Yandexer adlı üyeden alıntı

Yakıt olarak Hyundai i30 fakat sağlamlık, konfor, teknoloji, satış rahatlığı ve bir çok kişiden güzel araba almışsın vb. sözler için Toyota Auris.

(BENCE.)


Gönlümde auris var ama yakıt olayı da önemli tabi. Auriste dizel otomatik yokmuş. Olsa onu düşünürdüm ama yok malesef. Bakıyoruz bakalım hayırlısı.