Arabalardan pek anlamam, ehliyetim de henüz yok ama çok seviyorum. Ve i30 oldukça hoşuma giden bir araba. Gördüğümde dönüp tekrar bakıyorum. Pek teknik bir tavsiye değil ama ben de bunu belirtmek istedim :)
i30 kesinlikle.
Kiraladığım sıfır ayarında birşeydi malum budget avis eski araç bulunmuyor. Olsa olsa 2015 modeldir. Araba vites geçişlerinde yığılma yapıyordu. Vw nin dsg şanzumanı ile tabiki kıyaslanamaz ama hiç iyi değildi :)
Sanırım yarı otomatik diye geçiyor. Yani biraz otomatiğe bağlanmış manuel vites. O yüzen tam otomatikler ile kıyas yapılamıyor malesef. Auriste hem otomatik hem yarı otomatik seçeneği olabilir. Bu hususa dikkat edin, yarı otomatikse kaçının :)
Sanırım yarı otomatik diye geçiyor. Yani biraz otomatiğe bağlanmış manuel vites. O yüzen tam otomatikler ile kıyas yapılamıyor malesef. Auriste hem otomatik hem yarı otomatik seçeneği olabilir. Bu hususa dikkat edin, yarı otomatikse kaçının :)
Kesinlikle auris derim fakat dizel olması, i30'u öne geçiriyor bence. Şu koşullarda ben olsam i30 alırdım.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Değerlendireceğim hepsini.