lostyazilim
tr.link

Lg G3 mü İphone 5s mi

43 Mesajlar 5.445 Okunma
lstbozum
tr.link

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Özgürlüğün tadını Androidle yaşa.....
LG g3 değilde G4 olabilir.

Bazıları çok abartıyor kasıyorda kasıyor diye.Yahu arkadaş LG G4 alıyorsun ne kadar kasabilir ?
Simurg

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Eski LG G3 kullanıcısıyım, kamera konusunda gerçekten çok iyi ancak şarjı gerçekten çok kötü yarım günü bile zor götürüyor kısacası LG G3 tavsiye etmiyorum, İphone 5S alın derim İos işletim sistemi gerçekten çok güzel stabil hızlı. şarj konusunda muhteşem.

Not: İphone 6 kullanıyorum
Simurg

kişi bu mesajı beğendi.

www.osmanlidavetiyeci.com

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

beyyin adlı üyeden alıntı

1 sene LG G3 kullandım, çok da hor kullandım. Devamlı oyunlar appler yükledim, kendi projelerimi denedim, custom romlar yükledim vsvs. şu "kasma" yı bir ben yaşamadım ama :) arkadaşım da android cihazında çok kasma olduğunu falan iddia ediyor inatla. (sonra telefonumu kaybettim, kaybetmesem hala kullanırdım)

android lolipop sürümünden itibaren çok kararlı, çok kaliteli bir hale geldi. LG, samsung, sony vb. ürünlerinin kalitesini çok artırdı.

muhtemelen ben de 5S i tercih ederdim ama sebebi iosun daha iyi olması falan değil. sadece iphoneların(veya genel olarak ios ürünlerin, itouch vs) dış görünüşü daha çok hoşuma gidiyor :) ama ios vs android kıyaslamasının yapıldığı dönemleri geçtik artık

narinhosting adlı üyeden alıntı

Özgürlüğün tadını Androidle yaşa.....
LG g3 değilde G4 olabilir.

Bazıları çok abartıyor kasıyorda kasıyor diye.Yahu arkadaş LG G4 alıyorsun ne kadar kasabilir ?

katılıyorum

ProThemes adlı üyeden alıntı

Eski LG G3 kullanıcısıyım, kamera konusunda gerçekten çok iyi ancak şarjı gerçekten çok kötü yarım günü bile zor götürüyor kısacası LG G3 tavsiye etmiyorum, İphone 5S alın derim İos işletim sistemi gerçekten çok güzel stabil hızlı. şarj konusunda muhteşem.

Not: İphone 6 kullanıyorum

valla hocam bu konuda baya haksızsınız lg g3 3000 mah batarya barındırıyor 565 saat 2g, 553 saat 3g bekleme süresi, 20 saat 2g , 19 saat 3g konuşma, 6 saat hd video oynatım yapıyor ki ekranı 1440 p olmasına karşın 5.5 inçlik ekrana sahip bırakında şarj yesin iphone 5s 640 x 1136 piksel komedi gibi orta yollu bile değil 4 inç pil 1500 mah 240 3g ve 2g bekle iken 10 saat konuşma 7 saat video oynatımı yapıyor

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
İki telefonda alınmaz bence. iPod Touch alın. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
darkthepro hocam gerçekler bunlar yaşadıklarımı söylüyorum benim görüşüm bu anlayış gösterin derim burada herkes görüşünü anlatır haksız diye birşey yok

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
ProThemes burda yorumunuza dair saygısızlık yok düşüncenizi açıkça yanlış bir bakış açısıyla değerlendirme üzerine kurduğunuzdan bahsettim tartışmanın düşünceyi çürütme yolunu kullarak iki telefonun şarjını etkileyen detaya dikkat çektim zira quad hd 4 cm daha büyük bir telefonla daha 720 p olmayan küçük bir telefonun sarj yeme oranı aynı olamaz pil ömrü ve süresi kullanıcıya bağlı olsada bu bir gerçek

Yusuf Yusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 36 / 177
  • Ticaret 30, (%100)
Şuan ip6+ plus kullanıyorum, g3 kullandım. Fakat g3 almanı önermem, g2 daha iyi bir tercih olur.
G3 de ısınma sorunları var ve üst kısımdan kendi kendine çatlamaya başlıyor yaklaşık 3 ay sonra filan.
g4 dersende, g3ü renklendirmişler piyasaya sürmüşler bir fark yok.
g2 de kullandım, g3 den daha stabil çalıştığı için sana onu tabsiye ederim.

Ek Olarak:

darkthepro adlı üyeden alıntı

katılıyorum

valla hocam bu konuda baya haksızsınız lg g3 3000 mah batarya barındırıyor 565 saat 2g, 553 saat 3g bekleme süresi, 20 saat 2g , 19 saat 3g konuşma, 6 saat hd video oynatım yapıyor ki ekranı 1440 p olmasına karşın 5.5 inçlik ekrana sahip bırakında şarj yesin iphone 5s 640 x 1136 piksel komedi gibi orta yollu bile değil 4 inç pil 1500 mah 240 3g ve 2g bekle iken 10 saat konuşma 7 saat video oynatımı yapıyor

Kağıt üzerinde ki bu verilere bu kadar güvenmeyin, iphone ile hiç bir android cihazın yakalayamayacağı ekran açık kalma sürelerini yakalıyorum.

Yakında

• Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
darkthepro Benim burada yanlış bakış açım yok gerçekleri söylüyorum size birşey kanıtlamak zorunda değilim lg g3 ekranı büyük şarjı çabuk gidebilir birde lg boyutundaki samsung düşün bakalım samsung şarj konusunda kendini baya geliştirdi g4 G5 olsun aynı arkadaşlarımdan duydum bunu bana gelip özellikleri bahsedip tartışma yapmayalım bir telefon için yaşanmış şeyler anlatılır özellikler değil

Şarja o kadar önem veriyorsan iphone tavsiye ediyorum

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
Yusuf , ProThemes , eğer kağıt üzeri diye düşünüyorsanız youtube batarya kıyaslamasına bakabilirsiniz

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Aynı mantık araçlarda da var. Şehir içi 5 litre şehir dışı 3 litre.

Bir alıyorsun şehir içi 10 Litre şehir dışı 7 lire :D

Telefonların fabrika kullanım değerlerine bakamyın. İphone alanlar sürekli şarj aleti ile gezer diyorlar. 2 senedir tam gün çıkartıyor. İnternete giriyorum Spotfiy den müzik dinliyorum vs vs. Telefon gayet başarılı.

Ekranı 4 K değil kamerası 20 mp değil. Onlarda zaten kimse iyi olduğunu idda etmiyor. Ama sağlam telefon.

cagdaskorkmaz.com.tr
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al