darkthepro adlı üyeden alıntı

tecnomedya yok estafurullah herkesin daha deneyimli olduğu bir konu vardır benim düşüncemle note 6 zaten s7 den daha iyi olacak fiyatıda bir o kadar yüksek büyük ihtimalle eylül ayı duyurulur umarım s7 gibi dandik bir yapıya sahip olmaz çünkü düşürme testin daha ilk denemesinde arka kısmı kırılıyor

hocam ben hiç duymadım kırıldığını gerçekten kırıldı mı? Bu kötü olmuş o zaman

Ek Olarak:

Heuristic adlı üyeden alıntı

Birisi çıkıyor daha keyfini yaşamadan diğeri çıkıyor. Bugün alıyorsun 2000 TL, on beş gün sonra yeni bir seri çıkıyor ve 2000 TL olan cihaz 1400 TL düşüyor. Kullanıcıyı düşünen yok 15 gün içerisinde 600 TL kazanıyor kara borsacı gibi sanki ne güzel iş masaya koyacağım bende bundan sonra telefonumu nasıl olsa 3700 TL'ye aldım ister hava yapar istersem şeklimi koyarım gibi düşüneceğim. Apple ve Samsung peş peşe gidiyor resmen birisi de çıksa ikiliye rakip olarak üçüncü olarak giriş yapsa ne kadar iyi olur. :D

hocam apple lider konumda fakat samsung da yakalamaya çalışıyor bununla birlikte apple da artık samsung u taklit etmeye başladı oda değişik değişik telefon çıkarmaya başladı. Aslında dediğiniz gibi 3.000 TL lik telefonu alıp 2-3 sene kullanacaksın. 2-3 sene sonrada daha iyileri çıkıyor zaten :)

Ek Olarak:

ciko adlı üyeden alıntı

xiaomi der geçerim :D

hiç kullanmadım hocam ilgimi de çekmedi :D