Merhaba;

Forumlarda Sık Sık ZenFone Cihaz Alınır mı? Tarzı Mesajlar Görüyordum. Bugün Yaşadığım Teknik Servis Sıkıntısını Paylaşmak İstiyorum.


14/04/2016 Tarihinde Cihazımı;

UPS Kargo ile Asusun SMS Infocomm Servisine Gönderdim. Verilen Takip Numarası ile Sık Sık Telefonun Onarım Durumunu Takip Ettim.

Cihaz Servise 18/04/2016 Tarihinde ulaştı. 19/04/2016 Tarihinde Cihazın " Son Test İstasyonunda" Yazısı ile Karşılaştım. Anladım ki Cihazımın Hiç Bir Sorunu Çözülmeden Tarafıma Geri Gönderilecek. Nitekim de Öyle Oldu 20/04/2016 da UPS Kargoya Verilen Cihazım 21/04/2016 Tarihinde Elime Ulaştı. Kutuyu Açıp Baktığımda Cihaza Tahmin Ettiğim Gibi Hiç Birşey Yapılmadan Cihaz Tarafıma Gönderilmişti.

Sinir Bozucu Olan Durum Şu;

19/04/2016 Tarihinde " Son Test İstasyonunda" Yazısı ile Karşılaştığımda Hemen 0216 524 30 00 Numaralı Telefonu Aradım Bana Cihazın Yazılımsal Sorunu Olduğunu Onunda Yazılım Güncellendikten Sonra Problem Kalmadığını Belirttiler. Ama Ben Telefonda da Israrla Yazılımsal Bir Hata Olmadığını Düşünüyorum Diye Belirttim. Israrla Sorunun Çözüldüğünü Belirttiler.

Cihaz Elime Gelince Hala Belirttiğim Tüm Sorunların Mevcut Olduğunu Görünce Müşteri Hizmetlerini Aradım Sanki Suçlu Benmişim Gibi Bana Laf Ediliyor. Teknik Servisiniz Berbat Diyorum Tribe Girip Konu ile Ne Alakası Var Diyen Bir Müşteri Temsilciniz Var. Demek ki Sadece Teknik Servis Berbat Değilmiş.

Sanki Teknik Servis Olayını Kaliteli Bir Şekilde Yapmışlar da Biz Arayıp Teknik Servislerine Laf Ediyoruz.

Neyse Konuşmalardan Sonra Cihazı Aldım Bu Sefer Kendim Teknik Servise Götürdüm. Teslim Ettim Cihazı Bi Velet Geldi Telefonu Eline Aldı Şekiller Yapmaya Çalışıyor

Cihazın Ne Sıkıntısı Var Tarzı Şeyler Sordu. İçeride Millet Vardı, Kimse Olmasaydı Dalacaktım Velete. Vahim Olan Diğer Bir Sorun 1 Saat Kadar Teknik Serviste Kaldım Benim Gibi Cihazı Servisten Gelip Sorunu Devam Eden 10 Kişi Daha Geldi Bu 1 Saat Gibi Kısa Bir Sürede. Mesai Saatleri İçerisinde Daha Kaç Tane Aynı Vakalardan Gelenlerin Sayısını Tahmin Etmek Hiçte Zor Değil Sanırım.

Sorunları Tekrar Tekrar Anlattım. Cihaz Şuan Yine Teknik Serviste Bakalım Bu Sefer Ne Zırvalayacaklar...


http://bozkurt.biz.tr/mobil/asus-teknik-servis-ve-musteri-hizmetleri-tutumu-asus-marka-telefon-alacaklarin-dikkatine