osmanbaygutalp ciko TürkBeyi
Fikirlerinize sonuna kadar saygı duyuyorum ben sadece para ile alınan takipçilerin zararlarından bahsettim bu yazıyı yazarken milletin ekmeği ile oynamak gibi bir düşüncen olmadı ve hiç bir zaman olmayacakta ayrıca boş konu felan değil gayet doğru bir konu olduğunu düşünmekteyim dediğim gibi fikirlerinize sonsuz saygım var.
Ayrıca osmanbaygutalp -- > " Milletin takipçi satın alması seni ne ilgilendiriyor dostum " Ben kişisel blog'umda ön gördüğüm istediğim konuyu yazarım niye birisi kalkıp wordpress seo hatasını paylaşır bu hata sanane milletin hatasımı dersiniz ? İşte hep ötekileştirerek ve eleştirilere saygı göstermeyerek bu hale geldik isteyen istediğini yapar sende git benim yaptığım işle ilgili yap hiç sorun değil burada bir sürü wordpress hizmeti veren kişiler var ben neden onlara laf etmiyorum ozaman çünkü herkesin bir bilgisi olduğuna inanıyor ve değer veriyorum. Birazcık mantık ve emeğe saygı başka hiçbir şey değil kötü olabilir boş da olabilir fakat yazılan ve emek verilen birşey var saygı göstermenizi beklerdim. Yinede teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Ek Olarak: intifada1453 değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.