lostyazilim
tr.link

PlatinForum yeniden açıldı.

34 Mesajlar 4.347 Okunma
acebozum
tr.link

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
MCTR sitesinin kaynak kodlarına bakın. es cort, por no gibi kelimeleri arayın yaklaşık 20-25 adet link var o sitelere.

Siz de MyBB kullandığınız için footer'dan o MyBB destek sitesine bağlantı veriyorsunuz @jordyvoss

Siteyi bilmiyorsanız: MyBB . com . tr

Burada sizi eleştirmek gibi bir niyetim yok. Mesajım asıl o ekibe...

wmaraci
reklam

ZagorCan ZagorCan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 16 / 55
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam illa oranın çevirisini kullanmak zorunda değilsiniz, biliyorsunuz ki footerda o linkin olma sebebi com.tr nin sadece çevirisini yapması, ayrıca footerdan linki silerseniz destek alamazsınız bunun dışında birşey yok. Ben sitemin guncellemelerinde kendi çevirimi uyguluyorum. Ayrıca destek talep etmeyip üzerine destek veriyorum, vbulletin'de kullandım xenforo da invision power da ama beni kendine bağlayan kesinlikle MyBB oldu. MyBB ile bir yere gelinmez diye saçma bir algı olmasının dışında çok harika bir yazılımdır. İyi çalışmalar..
erkolay

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

ZagorCan adlı üyeden alıntı

Hocam illa oranın çevirisini kullanmak zorunda değilsiniz, biliyorsunuz ki footerda o linkin olma sebebi com.tr nin sadece çevirisini yapması, ayrıca footerdan linki silerseniz destek alamazsınız bunun dışında birşey yok. Ben sitemin guncellemelerinde kendi çevirimi uyguluyorum. Ayrıca destek talep etmeyip üzerine destek veriyorum, vbulletin'de kullandım xenforo da invision power da ama beni kendine bağlayan kesinlikle MyBB oldu. MyBB ile bir yere gelinmez diye saçma bir algı olmasının dışında çok harika bir yazılımdır. İyi çalışmalar..

Türkiye yada dünya çapında mybb altyapısını kullanan kaç adet büyük forum var?

Wmaracı=vb3
Ws=vb3
***=vb3
Xda=vb3

Sanırım kendimi yeterince ifade ettim.

Wileyfox Swift cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
mybb.com yeterince hit alan büyük bir sitedir herhalde.

MyBB kullanırken sık veritabanı bakımı yaparsanız bir sorun yaşamazsınız.

Ha siz ille de ücretli yazılım kullanmayı prestij meselesi olarak görürseniz söylenebilecek başka birşey kalmıyor.

MyBB de SMF de PhpBB de kesinlikle saygıyı en çok hakeden açık kaynak forum sistemleridir. Ve her biri ile de bir sürü büyük forum mevcuttur.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 16 / 55
  • Ticaret 10, (%100)
Mehmet_TÜRK Bunların vb kullanması MyBB kullanmanın kötü gibi bir algı yaratmasına sebep değil. Siz öyle bir mantık kurarsanız bende size hack forumlarının yarısından fazlasının MyBB kullandığını söylerim. Sizinde burdan daha güvenli olduğunu çıkarmanızı beklerim. Peki bu mantık ne kadar sağlıklı ?

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

mybb.com yeterince hit alan büyük bir sitedir herhalde.

MyBB kullanırken sık veritabanı bakımı yaparsanız bir sorun yaşamazsınız.

Ha siz ille de ücretli yazılım kullanmayı prestij meselesi olarak görürseniz söylenebilecek başka birşey kalmıyor.

MyBB de SMF de PhpBB de kesinlikle saygıyı en çok hakeden açık kaynak forum sistemleridir. Ve her biri ile de bir sürü büyük forum mevcuttur.

Mybb.com?
O zaman vbulletin.org ve vbulletin.com sitelerini de sayalım :)
Ayrıca mybb savunan birinin mybb değilde vb kullanması da ayrı bi ironi :)

Ayrıca prestij değil kalite diyelim. Siz de bu kaliteyi vb kullanarak tercih etmişsiniz.

ZagorCan adlı üyeden alıntı

Mehmet_TÜRK Bunların vb kullanması MyBB kullanmanın kötü gibi bir algı yaratmasına sebep değil. Siz öyle bir mantık kurarsanız bende size hack forumlarının yarısından fazlasının MyBB kullandığını söylerim. Sizinde burdan daha güvenli olduğunu çıkarmanızı beklerim. Peki bu mantık ne kadar sağlıklı ?

Tema olarak kesinlikle mybb derim ben ama yapı olarak vb başka birşey gerçekten. Ayrıca hack forumlarının mybb kullanması ücretsiz olmasındandır. 14 yaşına gelen her Türk genci hacker olmaya merak sardığından önce tk uzantılı bi Domain ardından da mybb tamamdır. Al sana hack forumu. Tht varken Türkiye de diğer hack forumlarından bahsetmek yanlış olur. Orası da vb kullanıyor bildiğiniz üzere.
Kimse bir lisansa 700 TL vermekten memnun olmaz yoksa. Kalite var ki veriliyor.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
700 TL çok düşük bir meblağ değil, yanlış anlamayın (ben de myBB'ci) VBulletin için en az 1.5m felan gözden çıkarman gerekiyor. 700 TL'ciğim olsa myBB yükler, üstüne özel bir tema ve ayarlar arkasından güvenlik sağlar para artarsa SEO reklamı yapıp daha kârda kalırım, yanlış mıyım?

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

agg1401 adlı üyeden alıntı

700 TL çok düşük bir meblağ değil, yanlış anlamayın (ben de myBB'ci) VBulletin için en az 1.5m felan gözden çıkarman gerekiyor. 700 TL'ciğim olsa myBB yükler, üstüne özel bir tema ve ayarlar arkasından güvenlik sağlar para artarsa SEO reklamı yapıp daha kârda kalırım, yanlış mıyım?

Sitenizin tutması ve ilerleme kaydetmenizden sonra da her mybb kullananın yaptığı gibi vbulletin lisans alıp vbulletine taşırdınız sitenizi :)
Sonra kullanıcılarınızın alışkanlıklarının bir anda değişmesinin ardından hit kaybı yaşardınız ve foruma kısa süre sonra kilit vururdunuz. Bu hikayeyi ben bizzat gördüm. Hemde defalarca

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
VBulletin'e ölürümde geçmem, myBB çok iyi ve süper.

• Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 16 / 55
  • Ticaret 10, (%100)
Mehmet_TÜRK ücretsiz olduğu için tercih sebebi derken hocam leakforums hackforums bunları hiç takip ettiniz mi :) sizce ücretsiz diye midir ?
Ayrıca steam üzerinden sunucu kurulumu yapıyorum. Oyun içinde ki online olarak birçok veriyi MyBB'ye rahatlıkla yazdırabiliyorum, bunun aynısı bir xenforo birde invision powerda var :)
3525

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al