-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
MCTR sitesinin kaynak kodlarına bakın. es cort, por no gibi kelimeleri arayın yaklaşık 20-25 adet link var o sitelere.
Siz de MyBB kullandığınız için footer'dan o MyBB destek sitesine bağlantı veriyorsunuz @jordyvoss
Siteyi bilmiyorsanız: MyBB . com . tr
Burada sizi eleştirmek gibi bir niyetim yok. Mesajım asıl o ekibe...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam illa oranın çevirisini kullanmak zorunda değilsiniz, biliyorsunuz ki footerda o linkin olma sebebi com.tr nin sadece çevirisini yapması, ayrıca footerdan linki silerseniz destek alamazsınız bunun dışında birşey yok. Ben sitemin guncellemelerinde kendi çevirimi uyguluyorum. Ayrıca destek talep etmeyip üzerine destek veriyorum, vbulletin'de kullandım xenforo da invision power da ama beni kendine bağlayan kesinlikle MyBB oldu. MyBB ile bir yere gelinmez diye saçma bir algı olmasının dışında çok harika bir yazılımdır. İyi çalışmalar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
mybb.com yeterince hit alan büyük bir sitedir herhalde.
MyBB kullanırken sık veritabanı bakımı yaparsanız bir sorun yaşamazsınız.
Ha siz ille de ücretli yazılım kullanmayı prestij meselesi olarak görürseniz söylenebilecek başka birşey kalmıyor.
MyBB de SMF de PhpBB de kesinlikle saygıyı en çok hakeden açık kaynak forum sistemleridir. Ve her biri ile de bir sürü büyük forum mevcuttur.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
700 TL çok düşük bir meblağ değil, yanlış anlamayın (ben de myBB'ci) VBulletin için en az 1.5m felan gözden çıkarman gerekiyor. 700 TL'ciğim olsa myBB yükler, üstüne özel bir tema ve ayarlar arkasından güvenlik sağlar para artarsa SEO reklamı yapıp daha kârda kalırım, yanlış mıyım?
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
VBulletin'e ölürümde geçmem, myBB çok iyi ve süper.