Merhaba arkadaşlar nasıl bir sevdadır bilinmez ama tutuldum gidiyorum.Artık dersleri takmıyorum 1 gelsede bir şey olmaz diyorum sonra duraklayıp kendime bakıyorum neden böyle oldu diyorum.Ama bu soruları hep cevapsız bırakıyorum...Okuldan kaçıp otostopla şehir merkezine sonrada internet kafeye gitmek çok mu güzel gelmeye başladı son günlerde hiç bilmiyorum.Ama gerçekten hayatı dolu dolu yaşamak en iyisi :) Tabi derslerde önemli biliyorum geleceğim ancak gönlüm ve içimdeki ses gel gidelim net kafeye 1 liralık açtıralım forumlara bakalım siteye yazı yazalım diyor.Tabi benimde hemen kanım kaynıyor ve alıyorum sırtıma çantamı tutuyorum kafenin yolunu.Tabi derslere bakıyorum eğer matematikse kaçmıyorum eğer fizikse belki...Ama ders boş ise bir dakika durduğum hatadır mantığı ile fırlıyorum.Benim için heyecanlı ve çok maceralı oluyor.Öss'ye şurada ne kaldı tamı tamına 2 senecik...Yani tahminen 700 küsür gün..Bu günler benim için hızlı geçecek ama nasıl geçecek bilmiyorum..Şimdi düşünüyorum adam akıllı ders çalışsam elime kitabı alsam günde 2 saat test çözsem 2 sene sonra öss'yi kazansam acaba iş bulabilecek miyim ? Şimdi diyeceksinizki sen çalıştın sıra iş bulmakta kaldı :) Aynen öyle..Ama acı bir gerçek var 3 Üniversite Mezunun 1 tanesi şuanda açıktaymış.Buda beni umutsuzluğa sürüyor.Ve kendi teoremimi yaratmama sebeb oluyor..Aslında çok iyi bir teorem ürettim kendi kendime.Bunu sizle paylaşıp en azından kendimi rahatlatayım belki düşünceme katılan vardır..

"Eğer hepimiz bir gün öleceksek neden üniversiteye hazırlanmalıyım ? - veya Üniversiteyi en yüksek puan ile kazandık ya ertesi gün ölürsek ? " bu düşünceler valla kafamı yedi ama en sonunda kendime resti çektim..Hiçbir şey umrumda değil ya..Okulmuş dersmiş 3 tane 1 ile ortalamayı tutturduktan sonra hiç bir sorun yok ... :)

Yazar : Ömer Faruk Genç
Kategori : Eğlence - Anı
Websitesi : www.tikyweb.com