Exit :) Şimdiye kadar hiç demirlerden falan atlamadım direk kapıdan çıkıyorum bekçi olmasına rağmen :D
Aynen bende 1-2 kere atlamışımdır ancak resmi temsilen koydum yoksa bizde kapıdan çıkıyoruz müdüre el sallıyarak :D
Ne yazıkki bazı okullarda öğle araları kapıdan çıkış yasağı var. Mecbur arka tarafta demir aralıklarından kaçardık biz de.
Şimdi kaçman önemsiz olabilir fakat zaman ilerledikçe iş başa düşdükçe ve paçaların tutuşunda anlayacaksın.. :D (Paçalar ne zaman tutuşur; Sınav zamanı gelince ve devamsızlık sınırı dolunca)
Şimdi kaç ama fazla abartma. Okul sonunda zaten (okulun kapanmasına 2-3 hafta kala) dersler boş geçecek, öğretmenler notları teslim etme derdine düşecek, okula gitmezsiniz. Okulun en güzel zamanları da budur zaten, son zamanları.. :)
12.sınıfta iş çok rahatlıyor. Sınav heyecanı olacak malum. Öğretmenler sınavlarda yardım ediyor (bazıları), kopyaya birşey demiyor vs.)
Şimdi kaçman önemsiz olabilir fakat zaman ilerledikçe iş başa düşdükçe ve paçaların tutuşunda anlayacaksın.. :D (Paçalar ne zaman tutuşur; Sınav zamanı gelince ve devamsızlık sınırı dolunca)
Şimdi kaç ama fazla abartma. Okul sonunda zaten (okulun kapanmasına 2-3 hafta kala) dersler boş geçecek, öğretmenler notları teslim etme derdine düşecek, okula gitmezsiniz. Okulun en güzel zamanları da budur zaten, son zamanları.. :)
12.sınıfta iş çok rahatlıyor. Sınav heyecanı olacak malum. Öğretmenler sınavlarda yardım ediyor (bazıları), kopyaya birşey demiyor vs.)
Şimdi devamsızlığıma baktım 9,5 olmuş 10 gün hakkım daha var kaçıyorum ama kendimi yok yazdırmıyorum oda tekniksel bir olay :D
Sınavlara gelince tabikide tutuşuyorum ben ne yapıcam diyorum sınava giriyorum ama ben mi sınava girdim yoksa sınav mı bana :D herneyse :D Bizim Öğretmenler biraz gıcık öğrenciyi 45 le geçirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar karşılığındada ek maaş alıyorlar galiba :D
12.sınıfta dediklerini anlamak dileğiyle teşekkürler :D