Merhaba arkadaşlar günaydın herkese,
Yıllardır gerek adsense gerek ise site satarak bir çok paralar kazandım fakat hiç birisi ciddi bir kar markajı bırakmadı.
Artık ciddi bir para harcayarak belirli bir kategoride en iyilerden birisi olmak istiyorum.

Proje hakkında:
Projem bebek sağlığı ve gebelik üzerine olacaktır. Bulun için elimde iki adet domain var ilkannelik.com ve ilkgebelik.com adresleri öncelikle ilk önce hangisini kullanmalıyım öneriniz nedir?

Kafamda 2 3 adet kelime var bu kelimelerde birinci sırada olursam evimi geçindirecek kadar para kazanacağımı düşünüyorum.

Sormak istediklerim;
Bu sektörde tanıtım yazıları vermeyi düşünüyorum. 20tl ik 20 site yerine 400tl ye tek bir siteye vermeyi düşünüyorum. Bu sektörde olan tanıdık siteler önerir misiniz?

Facebook sayfa beğeni için facebook üzerinden reklam vermek istiyorum. Günlük paylaşımlardan siteme 1k hit gelmesi için en az kaç sayfa beğenisi olması gerekir?

Site için belirli uygulamalar yaptıracağım(6 7 adet) bunlar hepsi ile paralel olacak, bu tip uygulamayı layıkı ile yapacak birisini önerir misiniz ve bu uygulamaların hit üzerinde ne kadar etkisi olur?

Makaleleri makale yazarlarına vermeyi düşünmüyorum bu işlerle uğraşan kişilere vermek istiyorum(ebe, hemşire psikolog gibi)

Siteyi wordpress olarak ne kadar bir ücret tutar sizce?( Siste ilerleyince yapmayı düşünüyorum ilk etapta standart tema ile devam edilecek)