Ronins adlı üyeden alıntı

Katılıyorum 70 euro yu hak görüp mahkemeye kadar gidiyorsunuz. Ama siz milyonlarca dolar harcanan filmleri telif ödemeden yayınlayıp para kazanıyorsunuz nasıl olacak ;)

Ben 70 euroyu hak görmüyorum...Dikkatli okursan bu para benim cebime girmiyor...yani parayada cok ihtiyacim yok ...bu isi hem Türkiyede parasi olmadigi icin televizyonlarda dilendirilen Kanserli cocuklara yardim etmek katkida bulunmak icin yapiyoruz ,,,70 dolar cokda umrumda degil sadece adalet yerini bulsun ben sesimi cikarmazsam ...yarin senin yada o 70 dolar icin gecesini gündüzüne katan ekmek parasini burdan cikartan evine bakan ev kirasini ödeyecek olan bir kardesimi dolandirirsa o adamin zoruna gider...benim elimde firsat var alman devletine vergi ödüyorum oda bana türketici haklarinda böyle bir olayda hak tanimis hakkimi kullanirim...bugun bana yarin sana...ha seni ilgilendirmeyebilir ama sunu kafandan cikarma bu dünyada yasiyorsan birgün ADALET sanada lazim olabilir...unutma bugun ben KANSER sem yarin senin Kanser olmayacaginin garantisi yok... dedigim gibi umarim birgün böyle seyler senin yada sevdiklerinin basina gelmez ...Kanser ilaci bulamadigin icin umarim birgün karaborsada yalvar yakar ilac aramazsin...yada para yetismedigi icin parayi getir ameliyati öyle yapalim denen günler sana ugramaz ...ugrarsa ozaman ne demek istedigimi anlarsin.... :) :D hatta söyle güleyim ...

Ek Olarak:

ÇağatayGüney adlı üyeden alıntı

Film sitesiyle , mahkemeye gitme şansınız varmıdır ?

almanyada her sey icin bir sans vermis ...istersen sen Koko al adam mali vermesin yasal yoldan halediyorsun :) yani adalet üstüne calisiyor bütün mekanizmalar...

Ek Olarak:

Alpazen adlı üyeden alıntı

Bu tür firmaların yada platformların ifşa edilmesi gerekli. En doğrusunu yapmışssınız. Başkarının da emekleri çalınmasın. Bu konuda herhangi bir yasa yok sanırım bu nedenle ne yapılabilir bilmiyorum ancak ümit ederim ki hakkınızı alırsınız.

Adcash in bürolarinin bulundugu ülkeler bakin ...hep dolandirmaya müsait ülkeler ...telefonlari yok avukatlari yok avukatlari adamlarin ...avukatlarim konusuyor adam tel veremiyor...avukatinin adreslerini ver diyor faks cekcegiz sizi dava etigimize dair adam avukatimiz yok diyor :)

Ek Olarak:

mts adlı üyeden alıntı

Yardım etme isteğin güzel fakat başkalarının hakkını yiyerek bunu yapmana anlam veremedim. Haktan hukuktan bahsediyorsun, 70 Euro için hukuksal süreçlerle çabalamaktan bahsediyorsun, ama milyonlarca lira/dolar maliyetlere katlanılarak, emek verilerek yapılan filmlerden, üreticilerine herhangi bir hak ödemeden gelir elde ediyorsun.

Böylesine faydalı bir iş yapacaksınız madem, daha yasal ve başkalarının hakkını yemeden gelir üretecek birşey ile yapmanız daha güzel olur.

ben baskalarinin hakkini yemiyorumki...niye yiyecegim. benim yaptigim is baskalari yayinlamis site isimler limitsiz netdepo felan filn siteler koymus bende ordn almis koymusum...filmin dvd sini cd sini alipta satmiyorum yada kendim alipta sunuyorum...zaten birileri koymus bende aliyorum koyuyorum...zaten burdaki amac sizin gibi düsünen insanlari uyarmak ... ne demek istiyoruz burda mesaj ne ? duyarli olun bugun bu kardeslerimiz hasta ve para bulamadiklari icin tvlerde facebooklarda para topluyorlar yarin sizde ayni durumda olabilirsniz .. birbirimize destek olalim ülkemiz kalkinsin ...aman bana ne canim sende beni ne ilgilendirir diyenlerin cogunlukta oldugu bir toplumda yasadigimizi varsayarsak.. bu mesajinizdan onu anladim ben .. yarin senin ve cocugunun veya sevdiklerinin garantisi yok...hadi diyelimki cok paran var ama egitim sart :) bilgilenme ögrenme acaba ne oluyor demen gerek ...