Arkadaşlar s,a;

bu paravan blog olayı kafamı karıştırıyor aslında çok konu açılmış bununla ilgili ama tam olarak öğrenmek istediklerimi öğrenemedim.

Diyelim ki 40 adet siteniz var. Buunların 5 adeti ana siteniz 35 ini ise ana sitelerinizi desteklemek amaçlı kullanmak istiyorsunuz.

Tüm siteleriniz farklı ıp üzerinde barınıyor.
blogcu uzantılı vs değil her biri com net uzantılı siteler.
Sitelerin hepsi hem içerik hem de isim olarak birbiri ile aynı kategoride siteler.

Şimdi bu 5 ana sitmizi desteklemek için hangi yolu izlemeliyiz ?

1-) Bu 35 siteye günlük, gün aşırı veya 3 günde bir her neyse içerik girilir toplam da 15-20 makale sonunda ana sitelerden birinin tanıtım yazısı yayınlanır. Ve devam eden 15 gün sonunda diğer sitenin tanıtım yazısı yayınlanır. Ve böyle devam eder gider.

2-) Bu 35 siteye ilk etapda içerikler girilmeye başlanır. Bir zaman sonra girilen içeriklerin tümünde ana sıteye 1 veya 2 adet her yazıda link çıkışı yapılarak ana sıte desteklenir.

3-) Bu 35 sitenin hem reklam alanlarına ana sitelerin linkli reklamı hem de footer a yine ana sıtelerin linkleri eklenir. Aynı zamanda belirli sürelerde yine tanıtım yazıları ve içerikler içerisinde ki linklemelerle ana siteler desteklenir.

4-) Evet arkadaşlar 4. şık olarakbu işin tam anlamı ile oluru nedir, nasıl olmalıdır, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler . .

Ek Olarak: kimseden ses yok