Son günlerde ADVOLY üzerine bir yoğunluk var, forumda bu platformuna genelde insanlar birbirlerinden gördüğüne dikkat ettim ve bunun dışında herkes aynı soruyu soruyor. Ödeme alan var mı? TBM değerleri çok yüksek olduğundan bahsediliyor ve yayınlanan reklamlar Google reklamları.
Ben bir Adsense hesabı sahibiyim ve günlük gelirim 50-60 TL arası değişmekte. TBM değerlerinin çok daha yüksek olduğu söyleniyor bu durumda ben ADVOLY kullandığımda günde 100-150 TL mi kazanacağım?
Hepsinden önce en önemli konu; Ödeme alan var mı?
Öyle iddialı konular görüyorum ki başlık atılıyor, "Adsense diye bir şey mi vardı" şeklinde başlıklar mevcut. Ya siz ADVOLY kullansanız da Google`a muhtaçsınız sonuçta onların reklamları yayınlanıyor. Adamların platformunda adamlara şekil yapmaya başladınız. Gerçekten merak ediyorum benimde ADVOLY üyeliğim mevcut ve bunu 2 günde onayladılar. Genel olarak baktığımda da 2 gün içerisinde çoğunluğa onay vermişler. Şimdiye kadar ödeme aldım diye konu açan bunu kanıtlayan birisine denk gelmedim. Varsa kesin bir bilgi artık aydınlanalım ki kafamızdaki sorular yok olsun.
Kimse alınmasın ama ben şu an ödeme görmediğim için Adsense`den daha fazla ücret ödeyeceklerini sanmıyorum.
Bu adamlar Google reklamından tıklama başına ne alıyor ki hem bize bu kadar yüksek ücret ödeyip hemde kendileri kazanç sağlıyor?