Hocam sayfaya girdiğimde google analystics verilerini okuyor gibi oldum biraz daha renk katarsanız çok güzel bir site olacağına eminim düşünceniz başarılı fakat daha güzel bir hal alabilir
Aynen benim renklendirme olayına biraz çalışmam lazım, teşekkürler.
Ek Olarak:
Eğer geliştirmek istiyorsan öncelikle reklamları kaldırmalısın. Popüler olunca reklam koymak çok daha mantıklı. İnsanlar reklam görünce menfaat için yapıyorlar diyip siteyi ciddiye almayabiliyorlar.
Hakkaten ben zaten o reklamı niye koydum ki. Reklamın yeri zamanı var. Hemen kaldırıyorum.
Ek Olarak:
Şirin kedi ve köpek resimlerini barındıran broşürlerden bas. Ufak bir sahiplendirme metni yaz. İstanbul'da; Kadıköy, Bostancı, Üsküdar vb.. semtlere dağıt, direklere yapıştır, insanların eline ver.
Hayvan sahiplendirme üzerine güvenilir bir sistemin var ise yani sahiplenen kişi ve sahiplendiren kişi ile arasında ki bağın kopmaması sürekli iletişim hali doğrulanmış üyelikler vs gibi, kesin tutacaktır ve sevilecektir.
Ek Olarak: Siteyi yeni inceledim. Anasayfanız çok sade. İlanları direkt olarak orda verin.
Hayvan sahiplendirme üzerine güvenilir bir sistemin var ise yani sahiplenen kişi ve sahiplendiren kişi ile arasında ki bağın kopmaması sürekli iletişim hali doğrulanmış üyelikler vs gibi, kesin tutacaktır ve sevilecektir.
Ek Olarak: Siteyi yeni inceledim. Anasayfanız çok sade. İlanları direkt olarak orda verin.
Anasayfada ilanları göstermeyi düşündüm ancak zaten en fazla 10 olur 20 olur ilan adedi. Anasayfada sadece haritayı bıraktım ki zaten orada tüm hayvan cinslerini tüm Türkiye'de görebiliyor kullanıcı. Ama yine de aşağiya en son 10 adet filan koysam mı?