Merhabalar, bir çok arkadaş görüyorum hayalperestlikten böyle uçuyor. Açık konuşmak gerekirse ayar oluyorum yahu site işinde para var tamam da bu teknoloji meknoloji olacak iş değil. Yahu olur nasıl olur biliyor musun? Çevren olur, özgün olursun bu olmadı mı? Cebinde tomarlar olacak 20-30 la olacak iş değil bu. Bu site işlerinde en iyi para xxx sitelerinde var. Haftada 30 bin kaldıran insanlar var. Tabi ki işin dini boyutu var.

Bazılarına bakıyorum yok site alırım kazanırım yahu tamam hayalperestsiniz hayalinizi kırmayayım diyorum da ulan biz salak mıyız? Gidip başkalarına makale yazıyoruz, kendi sitelerimize yazarız? Ben bu işlerde 6 seneden beri varım hemen hemen her işe girdim yahu site işinde de uğraştım. Bu işler sabır, azim, para ister. Para ama öyle 100 tl 1000 tl değil. Özgün projen vardır biraz düşük bütçeyle girersin olabilir ama gidip Milliyet olsun Webtekno olsun bu sitelere 10 tlyle kafa tutmak?

Sonra neden para kazanamıyoruz? Bende site işlerinden kazanmıyorum, onun yerine gidin başka işler yapın.

Bu işlerden kazanan yok mu? Var tabi ki adam gidiyor İNGİLİZCE site kuruyor. Bu adam kazanır, ama türkçe sitede kazanmak hayalperestlikdir kazanırsın ama baya zor. Gidip girecekseniz İngilizce Niche falan girin emin olun 10 kat daha kazanırsınız.

darkmedya Hayalperestlik fayda etmiyor.

Gece gece bana bu yazıyı yazdırdın ya helal olsun.