Katılıyorum Kotil 'e forumda sürekli teknoloji siteleri kuranlar görüyoruz. İçimden diyorum bir kaç ay sonra tutmadı diye gene kapanacak olan bir site. Türkiyede teknoloji sitelerinin kazanması zor. Webtekno SDN DH TeknoSeyir ve buna benzer ofis şirketleri var. Bu adamlar günde 30 makaleden fazla giren büyük ofislerden bir kaç tanesi. Adamların haftalık kazancı normal bir üyenin aylık kazancından fazla.

Hayalperestlik iyidir fakat gireceğimiz işe sermayesiz ve plansız ve en önemlisi sektör bilgisi olmadan girmek çok yanlış dediğim şey teknoloji odaklı sitelerine değil teknoloji konusunu örnek olarak verdim Kotil'inde örneği gibi. Logo ve teması bile plansız şekilde Hazırlanmış siteler var. Domain ve host bağlayıp bu siteyle bir yerlere gelebileceğini sanan arkadaşlar var forumda. Malesef bu tür adımlarda kar'dan çok zarara uğrarsınız üzülen siz olursunuz.

Bir site açıyorsanız Logo çalışması ve tema çalışması adam gibi olması gerek. İçerik planlamaları ve site çalışmalarını düzgün şekilde yürütmek gerek. Siteden gelen en ufak parayı cebe atmak yerine siteye yatırmak doğrusu olacaktır. Hatta siteye fırsat oldukça yatırım yapmak gerek. Demek o oluyor ki hazırlıksız iş, iş değildir. Forumda açılan sitelere daha çok özen gösterilmesi kanaatindeyim.