-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Ancak cevap verirken üstü kapalı şekilde yazacağınıza açıklayıcı bilgiler verseniz sadece bana değil forumu okuyan herkese faydalı olmuş olursunuz. Örneğin frame kullanımının bitmekte olduğunun farkındayım ancak bir sayfa için kullanmak zorundayım. Eğer yardımcı olmayacaksanız cevabınızı hiç yazmamanız daha mantıklı. Cevabınızın başında "sorunuza cevap vermemekle" şeklinde başlamanız iyi niyetli olmadığınız hissi yaratmakta. İkinci olarak madem bu yönteme farklı bir çözümünüz var ufak bir araştırma yapın diye yönlendirme yapacağınıza yöntemin adını yazın insanlar ona göre araştırsın. Sizden kimse balık istemiyor. Sonuçta uçsuz bucaksız bir sektörün içindeyiz ve kaç yıl çalışırsak çalışalım her gün yeni birşeyler öğreniyoruz. Bu yazdıklarımı göz önünde bulundururak konulara cevap yazmadan önce empati yaparsanız belki çok daha faydalı bir kullanıcı olursunuz. Söylediklerimi yanlış anlamayın kavga çıkamak yada aşağılamak için yazmıyorum. Ancak burada insanlar çözemedikleri bir konuda yardım isterken kalkıp yardımcı olmak yerine sadece bilmişlik taslamak hiçkimseyi bir yere götürmez. iyi günler.