-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
baştada söylediği gibi amacım aşağılamak yada kavga çıkarmak değildi ancak agresif tavırlarınızı bir kenara bırakırsanız daha faydalı oluruz birbirimize. Bu sadece benim için geçerli değil. Genel olarak söylüyorum. Bazı projelerde kullanmak zorunda kalırsınız ve kullanırsınız. Kimin hangi yöntemi kullandığı çok önemli değildir. Forumların amacı insanların birbirlerine yardımcı olmalarını sağlamaktır. Eğer konu hakkında açıklayıcı bilgi verip yardımcı olup ondan sonra bunları yazsaydınız tavsiye olarak buna kimsenin verecek cevabı olmazdı. Ama daha ilk cümlede yardımcı olmayacağınızı belirtip üstüne bide bu şekilde konuşursanız kusura bakmayın ama fayda sağlamamış olursunuz. Öncelikle konuya kimse sizi yardımcı olun diye zorlamıyor ancak eğer böyle bir açıklama yapıyorsanız alternatif yöntemlerin en azından ismini vermelisiniz ki diğer kullanıcılarda ihtiyacı olduğunda faydalanabilsin. Yoksa inanın 3 yaşındak çocuk bile googlede arama yapıp bişeyler öğrenmeyi biliyor artık. Tekrar tekrar söylüyorum amacım kavga çıkarıp sizi aşağılamak değil sadece forumun amacına göre kullanılmasını sağlamaya çalışmak.