Tural hocam ben de şaşırdım. İstediğim URL karşıma çıkınca ekran görüntüsü de alamadım burada göstermek için ama şunu söyleyebilirim.

Konuyu açtığım tarihte Google+ sayfamı oluşturdum siteyi ekledim ve doğruladım ardından özel URL alma seçeneğim aktifleşince tıkladım ve google.com/+siteadresi.web.tr şeklinde çıktı lakin sonuna bir kaç karakter özel url eklemem gerektiği uyarısı vardı. Ben de lanet olsun sosyal medyadaki bütün url adreslerini aldım bir bunu mu alamayacağım diye sitem edip sayfayı kapatmıştım. Hemen ardından gelip bu konuyu açtım zaten.

Az önce tekrar Google+ profilinden sayfaya girdiğimde üst kısımda bir uyarı çıktı. Sayfanızın özel bağlantısını google.com+siteadresi.web.tr şeklinde alabilirsiniz diye. Ben de heyecanlanınca hemen değiştir butonuna tıkladım. İşin ilginç tarafı ben bu konuyla ilgili hiç bir yere başvuru yapmadım ve mail atmadım.

Demem o ki, sitesine google+ sayfası açacak olan kişiler sayfayı doğruladıktan sonra özel url almasın bir kaç gün sonra bende olduğu gibi istediği adres karşılarına çıkabilir.