-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam evsizhayvanlar.com domaini aldım reseller elimizde 1-2 güne kuracağım.Kendi evimde kuş,balık,kedi bakıyorum.Kedim doğurdu 3 tane yavrusu var.Mahallede aç kalan bütün canlılara elimden geldiğince bakıyorum.Bazı komşular sağolsunlar kaplarda onlarda mama su koyuyorlar bu durum beni çok sevindiriyor.Bizler rahat rahat karnımız tok yaşıyabiliyoruz.Geçen gün diyorum sigaraya 8 tl para verebiliyorum.19 Gündür sigara kullanmıyorum.Sigarayı bıraktım.Sigaraya vereceğim paranın %75 inide hayvanlar için harcıyorum.Ben elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar destek olabiliyorum.Bütün vatandaşlarımız kapılarının önüne bir kap mama koysalar hiç birşey kaybetmezler.Sokaklarda 1 tek aç canlı bile kalmaz.İnşallah bütün ablalarımız,abilerimiz,kardeşlerimiz hayvanlara eziyet eden canileri uyarılarlar,azıcıkta olsa bu dili olupta konuşamayan güzelliklere yardımcı olurlar.Hayır için bir proje aktif edelim dedik.Allahın izniyle sonuna kadar götürmeyi planlıyoruz.Hayırlısı olur inşallah.