Merhaba,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim en uygunu bu kategori gibi geldi.

Önceden 1.2 Milyon abonesi olan bir kanalla 1 senelik sponsorluk anlaşması( 2014 - 2015 ) yapmıştım youtube işlerine biraz aşinayım. O zaman bana gelirlerin yurtdışına göre çok düşük olduğunu söylemişlerdi. Fakat ben bunun böyle devam etmeyeceğini ve eğlence sektörünün daha da internete ve Youtube'a kaymasıyla TBM'lerin artacağını düşünüyorum. İlk sorum bu düşünceme katılıyor musunuz?

Şirketimde müşteri hizmetlerinde çalışan muhabbeti bol ve yetenekli 1 adet çalışanım var. Ayrıca youtube işleriyle uğraşan yeni kanal açmış başka bir yakın arkadaşım var amacım ikisini biraraya getirip belli miktarda yatırım yapıp profesyonel ekipmanlarla youtube kanalı açmak.

Kanalın içeriği oyun, güncel sinema ve ilginç haberler olacak fakat daha çok muhabbet ve eğlenceli şeyler üzerine olacak. Sürekli walktrough yapıp izleyicileri bayan bir kanal istemiyorum açıkcası.

Düşündüğüm yatırım maliyeti ; 15 bin TL ( kamera, yaka mikrofonu vb. ) ve 1 sene boyunca hiç kar edemeyeceğimiz yönünde hesap yaptım. Çekim yerimiz hazır. ( ofiste büyük bir boş oda var yeşil perde ve ekipmanlarla küçük bir stüdyoya dönüşür gibi ).

Aklıma takılan soru acaba zaman harcamaya ve yatırım yapmaya gerçekten değecek bir sektör mü?

Görüşlerinizi ve Kanalı olanların tavsiyelerini bekliyorum.

Teşekkürler