Yorumun için teşekkür ederim Archer.
Anahtar kelime konusunda son karar kıldığım yöntem yukarıdaki maddeleri ele alarak şu şekilde;
1. maddede öncelikle Google Keyword Planner 'ın arama hacmine göre en çok aranan kelimeler arasından yazıyla alakalı anahtar kelimelerin içinden birbirine çok yakın olmayan varyasyoları not ettim ve kendimce önemli olabileceğini düşündüğüm kelime gruplarını google'da aratarak google önerilerinden kullanıcılar ne aratmış mantığıyla alakalı kelimeleri not ettim. Bunlar içinden önemli olanları bıraktım sadece.
2. maddeye göre çok fazla anahtar kelime kullanmanın doğru olmadığına, spam olarak algılanabileceğine kanaat getirdim ve tüm yazılarımda 2 ile 6 arasında anahtar kelime grubu kullanmaya karar verdim.
3. maddede kelimerin tek tek seçilmesinin rekabet açısından dezavantajlı olabileceğini düşünerek en az 2 kelimeden oluşan, 2,3,4 kelimeden oluşabilen kelime öbeklerini seçmeye karar verdim.
4. maddede aynı anlamı çağrıştıracak değişik varyasyonlar yerine konuyla ilgili farklı öbekler kullanmaya karar verdim çünkü aynı çağrışımı yapan öbekler anahtar kelime sayısını artırıyor.
5. maddede yine spam olarak algılanmamak ve doğru kitleyi siteye çekmek için konuyla doğrudan alakası olmayan veya farklı bir sektörü çağrıştırabilecek anahtar kelime kullanmayacağım.

Sonuç olarak yukarıda bahsi geçen örnek yazım için seçtiğim anahtar kelimeler;
flash bellekte görünmeyen dosyaları gösterme,gizli dosyaları gösterme,virüs tespit etme yöntemleri,virüs olduğunu nasıl anlarız

Sizce yöntem doğru mu?

Son olarak yazının başlığında geçen kelimeleri anahtar kelime olarak kullanmak doğru mu,yanlış mı,nötr mü? Arama sonuçlarında zaten sitenin adresi önemli ölçüde baz alındığı için bana gereksiz gibi geliyor, fazla anahtar kelime olduysa başlık içereni çıkarıyorum genelde. Bu konuda görüşünüz nedir?