Klasik cümleler sarfederek uzunca cevaplar yazarak sanırım az çok amacını anladım , eğer hedef kelimede kendini kanıtlayamamışsan eğer "seo" diğer kesimlere üstünlük görüntüsü yapman ne kadar doğru ?
"Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım..."
bu cümle senin ne kadar bilgisiz ve temel bilgiler dışında birşey bilmediğini açık ve net ortaya koymakta.
Forumlarda boş beleş mesajlar yazmak yerine faydalı birşeyler ile ilgilenmeni öneririm.
Konuda son mesajım ne konu çığrından çıksın nede seviyemde olmayan insanlarla tartışmaya gireyim.İyi geceler uzman.
Ek olarak bu forumda aktif bir üye olmama sebeplerimin başında çok bilmiş sektördeki yeni genç arkadaşların bu şekilde mesajlar yazması :)
"Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım..."
bu cümle senin ne kadar bilgisiz ve temel bilgiler dışında birşey bilmediğini açık ve net ortaya koymakta.
Forumlarda boş beleş mesajlar yazmak yerine faydalı birşeyler ile ilgilenmeni öneririm.
Konuda son mesajım ne konu çığrından çıksın nede seviyemde olmayan insanlarla tartışmaya gireyim.İyi geceler uzman.
Ek olarak bu forumda aktif bir üye olmama sebeplerimin başında çok bilmiş sektördeki yeni genç arkadaşların bu şekilde mesajlar yazması :)
Eğer web sitene seninde Anti-Seo uygulaması yapıp ana sayfana (p***o izle, s***ş izle gibi) kelimeler ile çalışır filtreye girersen o zaman anlarsın bu bir. 2ncisi 2,5 Aylıkken sitem "SEO" kelimesinde 2nci sayfadaydı "2" gün üst üste b*tnet saldırısı aldım ve arama motoru siteme giremeyince arkalara düştüm ve çırpınıyorum...
Google SEO da bakabilirsin en basit. Benim kimseye kendimi İSPAT edecek durumum vs söz konusu değil, sizin gibi çok eleştirmen ile karşılaştığım için yorumlarınıza SAYGI duyuyor ve her zaman olduğu gibi DUYMAMAZLIKTAN geliyorum... İyi geceler.
Bu arada "EN İYİSİ SENSİN"
Ek Olarak:
Title = Keywords değildir. 70 Karakter diye bişey de yoktur. Titlenize ne yapıyorsanız onu yazın.
Örnek; ben meyuzanın titlesini Meyuza Web & Solutions | SEO ve Sosyal Medya Uygulamaları yaptım. Titleyi; seo,sosyal imleme,dizin gönderimi,yok şu paketi yok bu paketi yapmadım. En basit örnek.
Tartışma yaratıcı yorumlar yapmak yerine kısa bir örnek vebilirler. Lafım meclisten dışarı ;)
Ayrıca, iyi bir SEO uzmanı, ne yaptığını konuşmaz. Sessizce yapar ve çekilir ;)
Örnek; ben meyuzanın titlesini Meyuza Web & Solutions | SEO ve Sosyal Medya Uygulamaları yaptım. Titleyi; seo,sosyal imleme,dizin gönderimi,yok şu paketi yok bu paketi yapmadım. En basit örnek.
Tartışma yaratıcı yorumlar yapmak yerine kısa bir örnek vebilirler. Lafım meclisten dışarı ;)
Ayrıca, iyi bir SEO uzmanı, ne yaptığını konuşmaz. Sessizce yapar ve çekilir ;)
Keşke OKUSAYDINIZ... Aşağıdaki gibi bak ne güzel örnek vermişim :)
Game Maker Forum,Game Maker Türkiye,Türk Game Maker,Game maker Sitesi,Game Maker Dersleri,Game Maker Örnekleri,Game Maker Cafe
"Game Maker Dersleri İle Game Maker Örneklerinin Yer Aldığı Game Maker Forum Sitesi" Gibi bir yazı yazmanız lazım titleye...
---
10 yıldır sanal alemde olmak yetmiyor. :cool:
10 Yıldır uğraşıyorum. Ha tamam bitti vs bir şey dediğimi hatırlamıyorum :)