Eğer web sitene seninde Anti-Seo uygulaması yapıp ana sayfana (p***o izle, s***ş izle gibi) kelimeler ile çalışır filtreye girersen o zaman anlarsın bu bir. 2ncisi 2,5 Aylıkken sitem "SEO" kelimesinde 2nci sayfadaydı "2" gün üst üste b*tnet saldırısı aldım ve arama motoru siteme giremeyince arkalara düştüm ve çırpınıyorum...
Google SEO da bakabilirsin en basit. Benim kimseye kendimi İSPAT edecek durumum vs söz konusu değil, sizin gibi çok eleştirmen ile karşılaştığım için yorumlarınıza SAYGI duyuyor ve her zaman olduğu gibi DUYMAMAZLIKTAN geliyorum... İyi geceler.
Bu arada "EN İYİSİ SENSİN"
Google SEO da bakabilirsin en basit. Benim kimseye kendimi İSPAT edecek durumum vs söz konusu değil, sizin gibi çok eleştirmen ile karşılaştığım için yorumlarınıza SAYGI duyuyor ve her zaman olduğu gibi DUYMAMAZLIKTAN geliyorum... İyi geceler.
Bu arada "EN İYİSİ SENSİN"
Ben iyi olduğumu iddia etmiyorum , ayrıca " SEO " kelimesi ile inanamayacağın kadar ilgiliyim ki mesleğimi gerçekleştirdiğim dönem boyunca sizlerin diliyle seocu , olarak ilk sayfadaki bulunan sitelerden 3 tanesine ait firma'da çalıştım.
Ve şunu gördüm kimse kimseye saldırma yada bu şekilde bir profil backlink çalışma yapma gibi bir çabası yok , ki sitenizde sürekli olarak başkalarını kötüleyip kendinizi övüyorsanız ki müstahaktır.
Bunlar sadece bahane , bu işte çok iyi olan bir danışman adult kelime backlinklere karşıda çözümünü üretir , eğer üretemiyorsanız burada haykırmanı gerektirecek bir durum yok.
Neyse..