WSBGDH adlı üyeden alıntı

@SeoMakale, karşında asker arkadaşın veya başka biri yok. Kişisel söylemiyorum, konuya gelip yardım edeceğine, birsürü birşeyler doldurup emrivaki konuşmaya devam edersen sonuçları hiç iyi olmayacak.

Bence bişeylere cevap vermek yerine , üslübuna dikkat et. Eğer birşey paylaşacaksan ya adam gibi paylaş, ya da çekil köşeye izle ;)

İnsanlar yardım istiyor, emir beklemiyor.

Elimden geldiğince Zaten yardım etmeye çalışıyorum. Üslübumu bozacak bir şey söylediğimi sanmıyorum. Sadece biraz sert çıkmış olabilirim... Tüm mesajlarımı okuyabilirsiniz zamanınız varsa... Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum... Bu şekilde olayların farklı şekilde yorumlanacağı aklımın ucundan dahi geçmemişti açıkçası...

Değerli yorumunuz için teşekkür ettim... Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur.

Komser adlı üyeden alıntı

Ben iyi olduğumu iddia etmiyorum , ayrıca " SEO " kelimesi ile inanamayacağın kadar ilgiliyim ki mesleğimi gerçekleştirdiğim dönem boyunca sizlerin diliyle seocu , olarak ilk sayfadaki bulunan sitelerden 3 tanesine ait firma'da çalıştım.

Ve şunu gördüm kimse kimseye saldırma yada bu şekilde bir profil backlink çalışma yapma gibi bir çabası yok , ki sitenizde sürekli olarak başkalarını kötüleyip kendinizi övüyorsanız ki müstahaktır.

Bunlar sadece bahane , bu işte çok iyi olan bir danışman adult kelime backlinklere karşıda çözümünü üretir , eğer üretemiyorsanız burada haykırmanı gerektirecek bir durum yok.

Neyse..

A*ult kelimelere karşı çözümümü bitirdim ve neredeyse tüm linklerimi temizledim. Ben başka kimseyi kötülemiyorum. Bunlar ile ilgili elimde somut bilgiler ve belgeler de mevcut. Sunucuma yapılan saldırılar, sunucunun barındırdığı ve saldırının geldiği makinaya ait bilgiler vs.

Haykırmak değil amacım. Sadece biraz sert çıkmış olabilirim o kadar... Rahatsızlık verdiysem, özür dilerim...

İyi geceler...