-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Emin ol bu düşünceyle olmayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
iktisat öğrencisi (dokumacı)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger veya wordpress in ücretsiz blog hizmetlerinden yararlan daha iyi en azından kendi domaini ni aldığında yönlendirme yaparsın emeklerin ziyan olmaz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam biraz sacma dusunmuyomusunuz kusura bakmayinda ucretsiz yere yazdiktan ugrastiktan sonra ucretli alin onla ugrasin ugrasildiktan sonra TUTMAZ kelimesi kalmiyor zaman kaybi olur sacmalik olur ucretsizde ugrasmak canin sikilirsa ikisindede sikilir ucretli oldu diye ne yani
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendini denemek için alıcaksan com.nu al ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Ücretsiz siteler ile hepimiz zamanında uğraştık. Ve gerçekten zaman kaybı. Eğer içinde blog yazmak varsa WordPress yada Blogger'den başla. Al bir domain. Şöyle bir söz vardı, "tecrübe edilen bir şeyi tekrar tecrübe etmek aptallıktır" diye.
2 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uşaklı kardeşim .net.tc ye sakın bulaşma bak .. bende sen gibi domain almadan başladım bu işe .. .wordpress.com den acılan bloglara reklam koyamazsın... öncelikle blogger almanı tavsiye ederim .net.tc ye gelince
Sadece anasayfan blogcuk.net.tc olacaktır.. ve alt safyalarına bi etkisi olmaz googleden gelecek ziyaretci yine diger domain adı ne olacaksa oradan gelir...
Benimde zamanında param yoktu domain alamadım açtım bi blogger sonra hotfileden gelen parayla ilk domainimi aldım ardından domaine geçtim.. simdi 10 tane sitem var hepside bloggerde... arasında cok güzel para kazandıranda var.. ama bunlar .net.tc olsaydı hic bişey olmazdı.. net.tc nin sana bi katkısı yokki sadece anasayfa... backlink desen olmaz.. googleden ziyaretci gelsin desen olmaz yani hiç bi halta yaramaz.. herkes karşı cıkmışsa mutlaka ters giden bişeyler vardır... emeklerini boşa harcama,
ekleme yanılmıyorsam cadde64 senin olması lazım oradan sohbeti kaldır eger hosting felan varsa bildigin wp kur başla sitene... emin ol .net.tc den bin kat daha yararlı olacaktır
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.