lostyazilim
tr.link

Blog Adresi Olarak Nasıl?

28 Mesajlar 7.232 Okunma
lstbozum
tr.link

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Emin ol bu düşünceyle olmayacaktır.

wmaraci
reklam

blogizim blogizim Hguner Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek iktisat öğrencisi (dokumacı)
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 28 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
blogger veya wordpress in ücretsiz blog hizmetlerinden yararlan daha iyi en azından kendi domaini ni aldığında yönlendirme yaparsın emeklerin ziyan olmaz...

GsliKahraman GsliKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 761 / 199
  • Ticaret 2, (%100)

blogizim adlı üyeden alıntı

blogger veya wordpress in ücretsiz blog hizmetlerinden yararlan daha iyi en azından kendi domaini ni aldığında yönlendirme yaparsın emeklerin ziyan olmaz...

Bu şekildede ziyan olacak bir emek yok, onda yönlendirme yapacağım bundada aynı sadece domain değişecek wordpress kuracağım bu domaine..

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Anladığım kadarıyla hiç para vermeden başlamak istiyorsun ama emin ol yanlış.
blogcuk.net boş durumda, ayrıca güzel de bir alanadı. Ücretsiz domaine güven olmaz, bugün vardır yarın yoktur. Barındırma için ne düşünüyorsun peki? Bunu da ücretsiz halletmek istersen ileride çok büyük sıkıntılar doğar. Domain yada hosting elinden gittiği anda bitersin.

Eğer illa ki ücretsiz domain olsun diyorsan en azından .tk al, alacaksan da buradan al. Hosting almayacaksan da wordpress.com, blogger.com gibi servisleri kullan.

Ama şunu söyleyeyim kaliteli bir hosting ve domain yıllık 30 TL'yi geçmiyor, çok bir para değil bu. Belki hosting'i ücretsiz sağlayabilecek birilerini de bulabilirsin.

Yapamam demene de gerek yok, yaparsın. İstersen her şeyi yaparsın.
blogizim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

BozkurtReis BozkurtReis Hello Bro Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Para Yer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1009
  • Beğeniler 176 / 201
  • Ticaret 25, (%96)
Hocam biraz sacma dusunmuyomusunuz kusura bakmayinda ucretsiz yere yazdiktan ugrastiktan sonra ucretli alin onla ugrasin ugrasildiktan sonra TUTMAZ kelimesi kalmiyor zaman kaybi olur sacmalik olur ucretsizde ugrasmak canin sikilirsa ikisindede sikilir ucretli oldu diye ne yani

Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!

Usengecadam Usengecadam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 100 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Kendini denemek için alıcaksan com.nu al ..

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Ücretsiz siteler ile hepimiz zamanında uğraştık. Ve gerçekten zaman kaybı. Eğer içinde blog yazmak varsa WordPress yada Blogger'den başla. Al bir domain. Şöyle bir söz vardı, "tecrübe edilen bir şeyi tekrar tecrübe etmek aptallıktır" diye.
nega Usengecadam

kişi bu mesajı beğendi.

Usengecadam Usengecadam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 100 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Sinan adlı üyeden alıntı

Ücretsiz siteler ile hepimiz zamanında uğraştık. Ve gerçekten zaman kaybı. Eğer içinde blog yazmak varsa WordPress yada Blogger'den başla. Al bir domain. Şöyle bir söz vardı, "tecrübe edilen bir şeyi tekrar tecrübe etmek aptallıktır" diye.

Sinan doğru söylüyo Benim gönlüm Blogger kullanmandan yana.

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Uşaklı kardeşim .net.tc ye sakın bulaşma bak .. bende sen gibi domain almadan başladım bu işe .. .wordpress.com den acılan bloglara reklam koyamazsın... öncelikle blogger almanı tavsiye ederim .net.tc ye gelince
Sadece anasayfan blogcuk.net.tc olacaktır.. ve alt safyalarına bi etkisi olmaz googleden gelecek ziyaretci yine diger domain adı ne olacaksa oradan gelir...

Benimde zamanında param yoktu domain alamadım açtım bi blogger sonra hotfileden gelen parayla ilk domainimi aldım ardından domaine geçtim.. simdi 10 tane sitem var hepside bloggerde... arasında cok güzel para kazandıranda var.. ama bunlar .net.tc olsaydı hic bişey olmazdı.. net.tc nin sana bi katkısı yokki sadece anasayfa... backlink desen olmaz.. googleden ziyaretci gelsin desen olmaz yani hiç bi halta yaramaz.. herkes karşı cıkmışsa mutlaka ters giden bişeyler vardır... emeklerini boşa harcama,

ekleme yanılmıyorsam cadde64 senin olması lazım oradan sohbeti kaldır eger hosting felan varsa bildigin wp kur başla sitene... emin ol .net.tc den bin kat daha yararlı olacaktır
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

GsliKahraman GsliKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 761 / 199
  • Ticaret 2, (%100)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

Uşaklı kardeşim .net.tc ye sakın bulaşma bak .. bende sen gibi domain almadan başladım bu işe .. .wordpress.com den acılan bloglara reklam koyamazsın... öncelikle blogger almanı tavsiye ederim .net.tc ye gelince
Sadece anasayfan blogcuk.net.tc olacaktır.. ve alt safyalarına bi etkisi olmaz googleden gelecek ziyaretci yine diger domain adı ne olacaksa oradan gelir...

Benimde zamanında param yoktu domain alamadım açtım bi blogger sonra hotfileden gelen parayla ilk domainimi aldım ardından domaine geçtim.. simdi 10 tane sitem var hepside bloggerde... arasında cok güzel para kazandıranda var.. ama bunlar .net.tc olsaydı hic bişey olmazdı.. net.tc nin sana bi katkısı yokki sadece anasayfa... backlink desen olmaz.. googleden ziyaretci gelsin desen olmaz yani hiç bi halta yaramaz.. herkes karşı cıkmışsa mutlaka ters giden bişeyler vardır... emeklerini boşa harcama,

ekleme yanılmıyorsam cadde64 senin olması lazım oradan sohbeti kaldır eger hosting felan varsa bildigin wp kur başla sitene... emin ol .net.tc den bin kat daha yararlı olacaktır

net.tc de ns yönlendirmeside var normal domain gibi çalışıyor..
sadece anasayfa olsa aklıma bile getirmezdim.
cadde64 benim evet ama blog olarak orayı kullanmak istemiyorum belki sub domain filan..
ne yapacağım konusunda inanın kararsız kaldım..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al