lostyazilim
tr.link

Adsense Banlandımı?

11 Mesajlar 1.638 Okunma
acebozum
tr.link

wakon5544 wakon5544 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Google Partner
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)

merhaba adsense 13.04.2016'unde gecersiz tıklamadan durdurdu. şuan 13.05.2016 dayız ve burdaki ibare aktif di şuan aktif değil oldu banmı yedim noldu anlamadım yada daha sonuçlanmadımı? yardımcı olursanız.

Naber knk?
wmaraci
reklam

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Adsenseniz durdurulmus yani banlama ile aynidir icerde olan paranizi odemezler .Itiraz etsenizde artik bu adsenseniz geri alinmaz.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Google Partner
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)
SORUN YOK DOSTUM ŞUAN ACILDI HESAP :) Ayrıca yanlış bilgilendirme insanları artık. şuan siteye koydum reklamları cıktı kırmızı yazı gitti.

Naber knk?

TeyzenTevfik TeyzenTevfik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 38 / 39
  • Ticaret 8, (%88)
sorunsuz şekilde kullanabilirsin hesabını, uyarı almışsın.
wakon5544 aboyist1789

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)

wakon5544 adlı üyeden alıntı

SORUN YOK DOSTUM ŞUAN ACILDI HESAP :) Ayrıca yanlış bilgilendirme insanları artık. şuan siteye koydum reklamları cıktı kırmızı yazı gitti.
Yanlis bilgilendirme diye bir olay soz konusu degil ayni sekil banlama olayi yasadigim icin yazdim panelde ayni bildiri geldi bir hafta sonrada hesap tamamen kapatildi. Umarim ayni sekil olmaz sonradan itiraz bildirisi gonderdim otomatik olarak cevaplama yaptilar gecersiz tiklamanin neden oldugunu dahi yazmadilar gonderdikleri yazidada hesabiniz acilmaz ayni isme adsense alamazsiniz diyerek bildiri geldi.

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Google Partner
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Yanlis bilgilendirme diye bir olay soz konusu degil ayni sekil banlama olayi yasadigim icin yazdim panelde ayni bildiri geldi bir hafta sonrada hesap tamamen kapatildi. Umarim ayni sekil olmaz sonradan itiraz bildirisi gonderdim otomatik olarak cevaplama yaptilar gecersiz tiklamanin neden oldugunu dahi yazmadilar gonderdikleri yazidada hesabiniz acilmaz ayni isme adsense alamazsiniz diyerek bildiri geldi.

şuan hesap acıldı ve kullanıyorum. kırmızı yazı gitti. hesaptan 10 milyar para kesti belki tıklatma olmuş olabilir :) neyse velhasıl kelam tıklamayın tıklatmayın anlıyorlar :) günde 20k tık yaptırıyodum 2 milyar para geliyodu umarım yaparsanız ban atmaz artık yapmıyorum aldım alacağımı :)

Naber knk?

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
Aldın alacağını ama aldığın para helal mi, diğer tarafta reklamverenlerin hepsiyle nasıl hesaplaşacaksın...blabla

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Google Partner
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)

basymgroup adlı üyeden alıntı

Aldın alacağını ama aldığın para helal mi, diğer tarafta reklamverenlerin hepsiyle nasıl hesaplaşacaksın...blabla

paralar full iade edildi :) 10 milyar aldıysam 8 i geçersiz trafikten kesildi ve iade edildi. Herhangibir hak yeme olmadı.

Naber knk?

aliylmazcom aliylmazcom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar teknik servis , web
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 4, (%75)
benimde hesabım kapatıldı hocam geçersiz tıklanmadan dolayı itiraz ettim açılır mı acaba

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)

şuan hesap acıldı ve kullanıyorum. kırmızı yazı gitti. hesaptan 10 milyar para kesti belki tıklatma olmuş olabilir :) neyse velhasıl kelam tıklamayın tıklatmayın anlıyorlar :) günde 20k tık yaptırıyodum 2 milyar para geliyodu umarım yaparsanız ban atmaz artık yapmıyorum aldım alacağımı :)

Programla tiklama islemi iki uc ay surer sonra kesinlikle ban yersin. Aslinda ilk ay banlarlar bile bile iki uc ay para almani sagliyorlar daha sonra banliyorlar cunku adsenseninde isine geliyor tiklamanin yarisini gecersiz tik olarak kesiyor her yerden kar ediyor burada olan reklam verenlere oluyor.

Ek Olarak:

aliylmazcom adlı üyeden alıntı

benimde hesabım kapatıldı hocam geçersiz tıklanmadan dolayı itiraz ettim açılır mı acaba
Sizin hesapta geri acilmaz istediginiz kadar itiraz formu gonderin acmazlar baska bir adsense alip devam edin.

Ek Olarak:

paralar full iade edildi :) 10 milyar aldıysam 8 i geçersiz trafikten kesildi ve iade edildi. Herhangibir hak yeme olmadı.
Bence adsense gecersiz tiklarin hepsini reklam verenlere geri vermiyor versede belirli bir miktar veriyordur .

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al