flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsenseniz durdurulmus yani banlama ile aynidir icerde olan paranizi odemezler .Itiraz etsenizde artik bu adsenseniz geri alinmaz.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Google Partner
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SORUN YOK DOSTUM ŞUAN ACILDI HESAP :) Ayrıca yanlış bilgilendirme insanları artık. şuan siteye koydum reklamları cıktı kırmızı yazı gitti.
Naber knk?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
sorunsuz şekilde kullanabilirsin hesabını, uyarı almışsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
wakon5544 adlı üyeden alıntı
SORUN YOK DOSTUM ŞUAN ACILDI HESAP :) Ayrıca yanlış bilgilendirme insanları artık. şuan siteye koydum reklamları cıktı kırmızı yazı gitti.
Yanlis bilgilendirme diye bir olay soz konusu degil ayni sekil banlama olayi yasadigim icin yazdim panelde ayni bildiri geldi bir hafta sonrada hesap tamamen kapatildi. Umarim ayni sekil olmaz sonradan itiraz bildirisi gonderdim otomatik olarak cevaplama yaptilar gecersiz tiklamanin neden oldugunu dahi yazmadilar gonderdikleri yazidada hesabiniz acilmaz ayni isme adsense alamazsiniz diyerek bildiri geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aldın alacağını ama aldığın para helal mi, diğer tarafta reklamverenlerin hepsiyle nasıl hesaplaşacaksın...blabla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar teknik servis , web
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
benimde hesabım kapatıldı hocam geçersiz tıklanmadan dolayı itiraz ettim açılır mı acaba
flatcast
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
şuan hesap acıldı ve kullanıyorum. kırmızı yazı gitti. hesaptan 10 milyar para kesti belki tıklatma olmuş olabilir :) neyse velhasıl kelam tıklamayın tıklatmayın anlıyorlar :) günde 20k tık yaptırıyodum 2 milyar para geliyodu umarım yaparsanız ban atmaz artık yapmıyorum aldım alacağımı :)
Programla tiklama islemi iki uc ay surer sonra kesinlikle ban yersin. Aslinda ilk ay banlarlar bile bile iki uc ay para almani sagliyorlar daha sonra banliyorlar cunku adsenseninde isine geliyor tiklamanin yarisini gecersiz tik olarak kesiyor her yerden kar ediyor burada olan reklam verenlere oluyor.
Ek Olarak:
Sizin hesapta geri acilmaz istediginiz kadar itiraz formu gonderin acmazlar baska bir adsense alip devam edin.
Ek Olarak:
paralar full iade edildi :) 10 milyar aldıysam 8 i geçersiz trafikten kesildi ve iade edildi. Herhangibir hak yeme olmadı.
Bence adsense gecersiz tiklarin hepsini reklam verenlere geri vermiyor versede belirli bir miktar veriyordur .