şuan hesap acıldı ve kullanıyorum. kırmızı yazı gitti. hesaptan 10 milyar para kesti belki tıklatma olmuş olabilir :) neyse velhasıl kelam tıklamayın tıklatmayın anlıyorlar :) günde 20k tık yaptırıyodum 2 milyar para geliyodu umarım yaparsanız ban atmaz artık yapmıyorum aldım alacağımı :)
Programla tiklama islemi iki uc ay surer sonra kesinlikle ban yersin. Aslinda ilk ay banlarlar bile bile iki uc ay para almani sagliyorlar daha sonra banliyorlar cunku adsenseninde isine geliyor tiklamanin yarisini gecersiz tik olarak kesiyor her yerden kar ediyor burada olan reklam verenlere oluyor.
Ek Olarak:
benimde hesabım kapatıldı hocam geçersiz tıklanmadan dolayı itiraz ettim açılır mı acaba
Sizin hesapta geri acilmaz istediginiz kadar itiraz formu gonderin acmazlar baska bir adsense alip devam edin.Ek Olarak:
paralar full iade edildi :) 10 milyar aldıysam 8 i geçersiz trafikten kesildi ve iade edildi. Herhangibir hak yeme olmadı.
Bence adsense gecersiz tiklarin hepsini reklam verenlere geri vermiyor versede belirli bir miktar veriyordur .