Crew97
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba Saygıdeğer WMARACI Okurları;
Ben bir ETicaret Sitesi projesine kalkışacağım ancak birkaç merak ettiğim konu var cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
• Bir alışveriş sitesinde(örn;hepsiburada.com) mesela kendi sitene bir ürün ekliyecen ama nasıl ekliyecen? üyeler senden nasıl alacak onu? kendi mallarımı satmak istemiyorum zaten malım yok ancak başka malı satıcam o malın sahibiyle anlaşma falanmı yapmam gerekiyor? Ürün satışı hakkında bilgi sahibi değilim bilgilendirirseniz sevinirim
umarım anlatabilmişimdir biraz cümle de hata var ama anlayan anlar :)
Crew97
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tamam ben ürünleri başka sitelerden alıntı olarakmı eklicem yoksa nasıl olacak acaba?
Ek Olarak: Ben kendi siteme hem başka bir satıcı ürün eklesin hemde ben ürün ekliyeyim istiyorum. Nasıl hangi yollarla ürün satılabilir detaylı ve kısa bir anlatım yaparmısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum böyle forumdan soru cevap yapmadan önce bir araştırmanı ve e-ticaret hakkında yazılar okumanı tavsiye ederim o şekilde daha iyi anlarsın. Ardından kafana takılan soruları gel burada sor cevaplayalım. Bu şekilde açıkla açıkla bitiremeyiz. Araştırman gereken anahtar kelimeleri söyleyeyim: e-ticaret nasıl yapılır, c2c e-ticaret nedir, xml veren tedarikçiler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım daha xml in ne oldugunu bilmiyorsun yukarda bir arkadaş doğru söylemiş önce google amcayı bi kullanmayı öğren xml nedir e ticaret nedir bunları yaz bi oku dediği gibi kafana takılanları anlamadıgın yerleri sor sen okuma yazma bilmeden sana kitap yazdırmamızı istiyorsun bide arkadaşı fırçalıyorsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://hdfilmmizlee.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Forumda onlarca konu var gönül istiyorki anlatalım ama artık gına geldi.Konuları oku araştır kafana takılan yerleri sor herkes yardımcı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şirket açarsın
Muhasebeciyle anlaşırsın
Tedarikçileri bulursun
Her satılan ürün için e-fatura kesip mail ile gönderirsin (yeni yasa)
vs vs...
Muhasebeciye sorarsan en doğru ve en güncel bilgiyi o verir. Site açmak kolay. Ürün eklemek kolay. Yasal şartları yerine getirmen gerek. En yakın muhasebeciye gidip konuş.