sorueki şöyle anlatayım, eğer bir site sizin yazınızı alıp kendi sitesinde hemen sizden sonra yayınlarsa veyahut sitenizdeki bu özgün yayınlanan yazı sizin sitenizde index alıp googleda gözükmeden kendi sitesine çekip benim verdiğim https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=tr bu siteden kendi sitesinde anlık indexletirse hocam. senin yazın sonra index alacağından sitendeki bu özgün paylaşıyorum zannettiğin içerik kopya durumuna düşer.

Siz eğer içeriğim korunsun çalınmasın istiyorum diyorsanız sitenizi Google'ın bu dizinine ekleyip indexleticeksiniz ve her yayınladığınız yazının linkini bu dizine ekleticeksiniz. Böylelikle anlık index alarak google da gözükücek ve çalan kişinin yayınladığı yazılar kopya durumuna düşücek ona yarar deil zarar sağlayacak. Anlaşıldı inşallah. bunu da bilmiyorsanız yani kusura bakmayın site işlerine başlamayın. en basit şey yahu bunu bilmek.

Ek Olarak: @[NK1864](userid:43190) tamam abicim. saygım sonsuz. siz öyle yapın biri çalarken yazınızı doğru yoldasınız :) iyi günler