-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
" Buna benzer uygulama zaten var. " denile denile yazılımcıların hevesleri kırıldı zaten. Sonra bu adamlar neden yurt dışında çalışıyor, neden ülkesine hizmet etmiyor deniliyor. Varsın aynısı olsun, bu adam kendince ilk büyük projesinde böyle bir uygulama tasarlamış ve kendince geliştirip desteği almış, adamların dikkatini çekmeyi başarmış ve sizin benzer uygulama zaten var denilip tutmayacağını belirttiğiniz halde Microsoft elinden tutmuş. Ben tebrik ediyorum, uygulamaya desteğimi de veriyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benzer uygulama olsun ya da olmasın üretmemiz gerek.Böyle projelerin ne olursa olsun çıkması güzel bir şey. Lütfen artık eleştirmeyelim de üretelim çünkü gerçekten ihtiyacımız var.
eemturk.com | Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğrenci Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
3-5 kod yazıp Facebook gibi bir deve rakip olma anca rüyada olacak bir şey. Her ay Facebook' a bir rakip çıktı şeklinde haberler çıkıyor sonra da toz olup uçuyor. Bu uygulamayı geliştiren çocuk işi yapsa bile emin olun yurdışına bir ülkeye gider burada iş yapmaz. Bu ülke önce yeni fikirlere yeni beyinlere destek vermeyi öğrenmelidir. Ülke anca “Kötü söz söyletilen kavanoz” gibi projelere destek verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook'a rakip değilde. Swarm & Foursquar ikilisinin pabucunu dama attıracak bir uygulama olabilir. Şahsen ben çok etkilendim. Ve bu projeyi piyasaya lanse ederken Facebook'a rakip vb. söylemlerden kaçınıp etkili ve viral bir pazarlama taktiği bulmak gerek. Bu proje çöp olmasın.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Helal olsun tebrik ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Reklam amaçlı destek vermiştir, yakında geri çeker.
Zaten amaç burada konuşturarak reklam ile pozitif etki yaratmak..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Microsoft ne gibi destek vermiş ki ? Maddi destek yok ortada adam nasıl ilerlesin ? Tüm uygulamaları bedavaya vermesi promosyon gibi bir şey, uygulamaya destek değil ...
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Microsoft destek verdi deyince bende birşey sandım. Microsoft ürünlerini bedava kullanım hakkı vermiş. Bedava Office falan vermiş yani. Dalga geçmişler resmen.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Siteme nasıl trafik çekerim diye yana döne arananlar çocuğun girişimini beğenmiyor. Şirketlerin/Girişimcilerin ajandasına girebilmek için aylarını verenler var. Kendinden bahsettirmeyi başaran o arkadaşı tebrik ederim, umarım uygulama beklenen noktalara ulaşır
2 kişi bu mesajı beğendi.