-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bilgilerim aşağıdaki gibidir. En basit işten en profesyonel olan işe kadar tüm yazılım işlerini yapabilirim. Tasarımdan anlamıyorum. Eğer düşük ücrete iş yaptırmaya niyetliyseniz lütfen bana yazmayın. Emeğimin hakkını isterim. İndirimler elbet yapılır ama basit, profesyonel olmayan kişilerin işleri örnek gösterilerek fiyat düşürmeyi kabul etmem.
Çalışma şeklim iş başında ücretin yarısı, bitiminde ise diğer yarısını almak üzerinedir. Asla yarı yolda bırakmam, işi tertemiz teslim ederim.
Linux Server Yönetimi: Ubuntu ve Centos işletim sistemlerinde server kurup lamp, node.js, phantom.js, vesta panel, git sunucusu vb. teknolojileri kurup yönetimini yaptım. Şu anda tüm projelerim ve sitelerim yönettiğim bir vps sunucusunda bulunmaktadır.
FrontEnd Geliştirme: Html, Css, Html5, Css3, Less, Javascript, Responsive uyumluluk, Psd2Css. FrontEnd geliştirmede en son teknolojileri kullanmaktayım ve takip etmekteyim.
Javascript Kütüphaneleri: Angular Js, jQuery, jQuery UI, jQuery Mobile, Nodejs, ExpressJs, Socket.io.
BackEnd Geliştirme: Php veya node.js ile BackEnd geliştirme, web servis, restfull api geliştirmeleri yapmaktayım.
Veritabanları: MySQL, SQLite, MySQL Workbench, Veritabanı dizaynı, Veritabanı optimizasyonu.
Php Framework: Zend Framework 2, Laravel , Codeigniter
Php Test: PHPUnit kullanarak testleri uygulama.
Paket Yöneticileri: Composer/Packagist, Bower, Npm
Versiyon Kontrol Sistemleri: Git, GitHub
İş akış otomasyonları: Gulp, Grunt, Livereload
3.Parti Web Apileri: Facebook API, Google API, Amazon API
CMS: Wordpress, Wordpress tema geliştirme
Proje Takip Sistemleri: Asana, Trello.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Veritabanları: MySQL, SQLite, MySQL Workbench, Veritabanı dizaynı, Veritabanı optimizasyonu.
MySQL Workbench, sadece bir mysql clienti değil mi phpmyadmin gibi?
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
HOcam bi jquery işi için detaylı bilgi gönderiyorum ücret bilgisi gönderirseniz
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
selam hocam js olayından, anlıyormusunuz konu açıcaktım konunuzu görünce sormak istedim
agario sitesinde bir face twitter paylaş sistemi var bu olayı çözebilirmisiniz mümkünse de, skype de detaylı olarak görüşebiliriz bu sistemi yapabilirseniz hakkınız 'a düşen ne ise telafi ederiz teşekkürler.
Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgiğiniz gibi online ide'ler bulunmakta (ex. jsfiddle) ama bu online ide'lerde debug olayı bulunmamakta, aslında bu debug olayı tamamen node js le gerçekleşiyor ve bunu online bir ide'ye uyarlama imkanımız var mı? mesele c9.io da online bir ide ve debug yapılabiliyor acaba nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?