AdonisBG adlı üyeden alıntı
MobilHerif işte en büyük sorunlarımızdan biride okuduğumuzu anlamamak.
siyasiye çekilecekse diye bir kelimeye baslamadan once keşke su son satırı iyice okusaydık.
"Ekonomiyi mahvederek fakirlestirmek icraatsa bunu onceki donem partileride yaptı."
Birde şu var.şimdi söylemek istemiyordum ama söyleyeceğim. 600 milyon dolara saray yapmak nedir? hangi amacı temsil eder? neyin gerekliliğidir ? Saray olmadan ülkemiz temsil edilemiyormu ? ülkemizde saray mı yok ? beylerbeyi sarayı , dolmabahçe sarayı , yıldız sarayı vb.. saraylar varken 600 Milyon dolarlık saray neden ? 600 milyon dolar ne demek biliyormusunuz ?
Hocam onu sadece size yazmamıştım üzerinize alınmayın genel olarak herkese söyledim siyasete çekiliyorsa diye.
Saray mevzusu da; birincisi, bir hükumetin "iyiliği/kötülüğü" tek bir olaydan hareketle yola çıkılarak bulunamaz. ikincisi, masraf olayını bilmem de, "sarayı kendisine yaptı" algısına katılmıyorum. fakat masraf konusunda haklı olabilirsiniz bilmiyorum. ( Saray yaptırmanın piyasasını ben bilmiyorum, muhtemelen siz de bilmiyorsunuz) her neyse. üçüncüsü, yazdığım şeyin amacı sarayın meşruluğunu savunmak ta değildi zaten.
dördüncüsü ve en önemlisi (hatta benim gözümde önemli olan tek şey), bu vatana sahip çıkmaktır. Her konuda karşıt görüşlere saygı duyarım, fakat bu konuda kesinlikle toleransım yoktur karşıt görüşlere(Sizi kastetmiyorum hocam yanlış anlamayın). Bu memleketin sınırları kolay çizilmedi. Kendi içimizde her ne kadar birbirimizi sevmiyor olsak ta oturup o şunu yapmış bu şunu yapmış demek yerine vatana millete hayırlı bireyler olmaya çalışalım bence. Çünkü birbirimize düşmek pek te hayırlı olmayacak. İktidarı ölümüne eleştirmeye bu yüzden karşıyım yoksa tabii ki herkes beğenmek zorunda değil, onlar da mükemmel değil. Hepimiz insanız, fikirlerimiz elbette farklı olacaktır.
Siyasete çekmeyelim dedim, siyasetin dibine vurmuşum kusuruma bakmayın :)