lostyazilim

Forum, PCnet forumuna dönmeye başladı. Çok basit konular açılıyor.

25 Mesajlar 4.236 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Inal Inal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEO Expert | Pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 480 / 327
  • Ticaret 31, (%97)
FurkanEmirce ancak forum kalitesi denilen de birşey vardır değil mi onlarca yüzlerce forum değil de 3-5 tanesi ise kaliteli kalması gereklidir.

Adam bir site tanıtımı yapıyor utanmasa WM aracına footer link koymaya çalışacak mesela aynı şekilde aşırı gereksiz konular ve siyasi/dini filtre gerekiyor
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

EmirTAS EmirTAS Yazarım! Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar, çizer, biçer!
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 661
  • Beğeniler 24 / 189
  • Ticaret 8, (%100)
Forumun mantık amacı zaten budur.
Web master forumu, web masterlıkla ilgili sorular sormaları içindir.
" Tavşan Aldım " kısmına gelirsek eğer forum yetkilileri GEYİK kısmı açmış olmasaydılar bu tarz
konuları görmezdik. Açmışlar, bi bildikleri var ki açmışlar. Eğer sırf ticaret istiyorsanız bionluk, sadeceon, armut, elma, ayva, kayısı gibi siteler var gidip oralarda ticaret yapın. Adamlar buraya
bilmedikleri konularda bilgi almaya, kendi ilgi alanından insanlarla sohbet etmeye geliyor. FORUM'un
en temel amacı yardımlaşma-dayanışmadır. Zamanla ticaret hanelere dönmeye başlamıştır.

Sadece ticaret yapılan yerleride görüyoruz. Örneğin ***.net.
Orada sadece ticaret dönmektedir. İnanırmısınız bilmem ama ***.net'de 8 YILLIK üyeliğim mevcut,
hiç ticaret yapmadım ve toplasanız 10 tane konum ancak vardır. Girerim, güncel fiyatlara bakarım
insanlar ne yapmış ne etmiş onları incelerim sonra çıkarım forumdan. Şimdi şurada desem ki 2 adet
davetiye vereceğim 100 tane msj gelir... O 100 arkadaşın girmek istediği yerde 8 yıldır varım ama
wmaracı kadar hiç bir yer zevk vermiyor. Bence WMARACI böylede kalmalı...
ebagcuvan DPCCO Rastena

kişi bu mesajı beğendi.

Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhabalar,
Site yonetimine oneriler kisminda "Gozum Gormesin" ozelligi istemistim, demek ki tek bu sekilde dusunen ben degilmisim.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
ozgurgezen Engellediğimiz kullanıcılar hakkında hiçbirşey görmek istemiyorum gibi birşey mi?

wmaraci
wmaraci

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba PHPacemisi,
Tam engelleme degil aslinda, yazdigi mesajlar bile gizli geliyor. Ornegin ben sizi "gozum gormesin "olsa idim yukardaki mesajinizi gormek icin "goster" diye bir butona basmali idim.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Konu başlığını analiz ederek açılmadan önce benzeri konular şeklinde öneriler sunan bir modül yazılabilir. Bende bu konudan çok müzdaribim hatta bazen sinir oluyorum desem yeridir. Aynı konulardan 100lerce olmasının yanında birde şöyle konular açılıyor. İçeri bak, Acil, Satılık, Yardımmm, bu hususta ***'u taktir ediyorum. Böylesine nizamsız ve intizamsız davranışlara forumda asla müsama göstermiyorlar. Adamların kuralları kesin. Mesela yazının tamamı bold olamaz yani belli kriterler var uymayan da cezasını alıyor.
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
1.si burası bi forum kişinin o konuda ne kadar bilgisi olduğuna bağlı açtığı konu örnek olarak 2yıl önce php ile ilgili saçma sapan konularım olmuştur ama o zaman bilmiyordum internetten araştır bölümü bazen aradığın cevabı bulamıyorsun şimdi phpde orta seviye bi script hazırlıyorum
2.si gereksiz konular bölümünde haklısınız Teknoloji alanı resmen hit çekmek için kullanılıyo.Siyaset yasak olmalı çünkü beceremiyoruz tartışmasını birde aramızda çok iyi ara karıştıranlar var
3.sü Forum arama kısmı kullanmak yerine Xenforo'da bulunan Benzer Konular eklentisi örnek alınarak bişeyler yapılabilir

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
sadece konu olsa yine iyidir.

şu linkdeki mesajlara bakarsanız anlarsınız kaliteyi.

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Zeka geliştirici oyunlar var isterseniz :D
https://wmaraci.com/forum/geyik/alttaki-uye-hangi-marka-telefon-kullaniyor-oyun-345193.html
NETEOR

kişi bu mesajı beğendi.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Forumda kategoriler var arkadaşlar, genelde konu dışı kategorisindeki açılan konulardan dem vurulmuş, eğer konuları görmek istemiyorsanız o kategoride fazla takılmazsınız.

Arama konusu gerçekten önemli, forumda onlarca çözüm üretilmiş aynı konu için yeniden konu açılabiliyor arama yapılmadığı için. Bu da gereksiz tekrarlara sebep oluyor maalesef. Bu konuda dediğiniz gibi konu açılmadan önce var olan konuların listelenebileceği bir eklenti entegre edilebilir.

Forumda "Acil, Satılık, Yardımmm" gibi başlıklarla da konular açılıyor, bunları biz gördüğümüz an düzeltiyoruz zaten, genelde de yeni kullanıcılar bu tarz başlıklar açıyorlar, biraz da forum konusunda tecrübesiz oldukları için olabilir.

Bu forumu diğer forumlardan ayıran şey bence insanların rahatça kendilerini ifade edebilmeleridir, eğer birisi "Tavşan aldım" diye bir başlık açıyorsa bunu forumdaki kullanıcıları kendine yakın hissettiği için ve kendi sevincini kullanıcılarla paylaşmak için yapıyordur. Bu tarz konular olmasaydı samimiyetten yoksun, dostluktan arkadaşlıktan uzak bir forum olurdu diye düşünüyorum. Yeri geldiğinde eğleniyoruz, yeri geldiğinde bilgi paylaşıyoruz, yeri geldiğinde de üzülüyoruz.
sadrazam Rastena

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al